'Gazeteci Objektifinden 10 Fotografla Karabük' Fotograf Sergisi

10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla Karabük’te "Gazeteci Objektifinden 10 Fotografla Karabük" fotograf sergisi açildi.

'Gazeteci Objektifinden 10 Fotografla Karabük' Fotograf Sergisi
Bölgenin Sesi Gazetesi Yazi Isleri Müdürü Esra Oguzkagan Özkan tarafindan Karabük Büyük Kulüp’te açilan sergide Karabük ile ilgili 10 fotograf yer aldi.

Karabük fotograflarini sergileyen Özkan, "Bugün 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü meslektaslarimiz ve degerli büyüklerimizle birlikte kutluyoruz. Farkindalik olusturmak istedigim bir çalisma oldu. Öyle ki, yaklasik 20 yillik bir fotograf arsivim vardi. Bu fikrimi degerli esim Korhan Özkan ile paylastim ve iki gün kala 10 fotograf belirledik. Karabük’ün 14 yil önceki halinden görüntüler agirlikli oldu. Belirlenen fotograflari sergiye hazir hale getirdik. Ardindan Karabük Valiligi sergi malzemeleri için desteklerini esirgemedi. ’Gazeteci Objektifinden 10 Fotografla Karabük’ temali sergimiz, aslinda tüm meslektaslarima ithafen gerçeklesiyor. Karabük ve Safranbolu belediye baskanliklarinin düzenledikleri basin programlarinda yer aldigi için ayrica çok sevinç duydum. Bizleri yalniz birakmayan herkese tesekkürü borç bilirim. Degerli meslektaslarimi bir arada görmekten onur duydugumu belirtmek isterim. Gazeteciler birligimiz daim olsun" dedi.

Kaynak: İHA