ERÜ 2024'E Ödülle Basladi

Islam Isbirligi Teskilati’ndan COMSTECH Icra Komitesi’nin, Islam Isbirligi Teskilati üyesi devletlerin vatandasi olan ve bu ülkelerde çalisan bilim insanlarinin gerçeklestirdigi olaganüstü arastirma çalismalarini takdir etmek amaciyla verdigi ödüller bu yil da sahiplerini buldu.

ERÜ 2024'E Ödülle Basladi
En Iyi Patent Ödülü, Biyoloji Alaninda En Iyi Arastirma Makalesi Ödülü, Kimya Alaninda En Iyi Arastirma Makalesi Ödülü, Matematik Alaninda En Iyi Arastirma Makalesi Ödülü olmak üzere 4 kategoride verilen COMSTECH Awards 2023 Ödülleri’nde Erciyes Üniversitesi’nden de bir akademisyen yer aldi.

Erciyes Üniversitesi Eczacilik Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Ismail Öçsoy, Islam Isbirligi Teskilatindan Bilimsel ve Teknolojik Isbirligi Daimi Komitesi’nin 2023 yili Kimya Alaninda En Iyi Arastirma Makalesi ödülüne layik görüldü.

TÜBITAK Baskani Prof. Dr. Hasan Mandal’in COMSTECH Bilimsel Danisma Konseyi Üyesi olarak yer aldigi kurulda Prof. Dr. Ismail Öçsoy ödülü, Pakistanli Bilim Insani Dr. Naseem Iqbal ile birlikte aldi.

Prof. Dr. Ismail Öçsoy’u basarisindan dolayi tebrik eden Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Erciyes Üniversitesi’nin 2024 yilina ödülle basladigini belirterek, yönetim olarak Erciyes Üniversitesi akademisyenlerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.



Prof. Dr. Ismail Öçsoy da, Islam Isbirligi Teskilati ödülünü Erciyes Üniversitesi adina ilk kez almanin gururunu yasadiklarini ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’a destekleri için tesekkür etti.
Kaynak: İHA