Baskan Deveci Açiklamasi 'Gençlerimizin Gelecegine Yatirim, Ülkemizin Gelecegine Yatirim'

OKAF 24’te gençlerle bir araya gelen Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, “Gençlerimizin gelecegine yatirim, ülkemizin gelecegine yatirimdir. OKAF’ta yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Baskan Deveci Açiklamasi 'Gençlerimizin Gelecegine Yatirim, Ülkemizin Gelecegine Yatirim'
Orta Karadeniz Kariyer Fuari(OKAF), Cumhurbaskanligi Insan Kaynaklari Ofisi koordinasyonuyla Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere açildi. ‘Yetenek Her Yerde’ ve ‘100 Yillik Mirasi Gelecege Tasi’ sloganlariyla düzenlenen fuarda, Atakum Belediyesi de yer aliyor. Katilimcilar, Atakum Kadin Girisimi, Üretim ve Isletme Kooperatifi’nin (ATAK) ürünlerinin de sergilendigi standa yogun ilgi gösteriyor.

Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, gençlere istihdam olanagi sunan, kariyerlerini planlama firsati veren fuarda, tecrübelerini paylasti. Ögrencilere tavsiyelerde bulunan Baskan Deveci, “Orta Karadeniz Kariyer Fuari, gençlerimize yeteneklerini; potansiyellerini degerlendirebilecekleri ve gelistirebilecekleri istihdam imkanlari sunuyor. Ülkemizin ekonomik sartlarini ve issizlik oranini düsündügümüzde, son derece önemli bir fuar. Atakum Belediyesi olarak gençlerimizin gelecegine yatirimi, ülkemizin gelecegine yatirim olarak görüyoruz. Bu anlayisla hizmete açtigimiz, Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezi’nde atölye çalismalarinda ve kurslarda son teknoloji imkanlarla egitim veriliyor. Merkezimizde, ögrencilerimize ufuklarini açan ve potansiyellerini gelistiren ortam sunuyoruz. Bu nedenle OKAF’ta gençlerle bulusmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konustu.

Üniversiteli gençleri, iki gün boyunca is, bilim ve siyaset dünyasinin basarili isimleri ile bulusturan OKAF 24’te; paneller, atölye çalismalari, kariyer söylesileri, yarismalar, kurum/ firma tanitim oturumlari, is görüsmesi simülasyonlari gibi birçok etkinlik yer aliyor.
Kaynak: İHA