Anaokulu Ögrencileri Gazetecilerin Özel Gününü Kutladi

DENIZLI – 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne (DGC) ziyaretler gerçeklesirken anaokulu ögrencilerinden, basin çalisanlarina çiçekli sürpriz gerçeklestirildi.

Anaokulu Ögrencileri Gazetecilerin Özel Gününü Kutladi


Anaokulu ögretmenleri Gülnihal Tokmak, Havva Kinik ve ögrenciler, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü dolayisiyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Osman Nuri Boyaci, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basin mensuplari katildi.

Baskan Boyaci, çocuklara gazetecilik meslegini anlatti. 10 Ocak tarihinin gazeteciler için özel bir gün oldugunu belirterek, “Gazetecilik, haberleri toplamak, arastirmak, yazmak ve yayinlamakla ilgilenen bir meslektir. Gazeteciler, tarafsiz ve dogru olarak olaylari insanlara ulastirmayi amaçlar. Röportajlar yapar, bilgi toplar ve kurallara uyarlar. Bizler toplumu bilgilendirir ve demokrasinin isleyisine katkida bulunur. Farkli yerlerde mesleklerini icra edebilir, örnegin basili gazetelerden internete, televizyonlara kadar bilgiler verir. Sizlerde bizlere bir sürpriz yaptiniz, çok tesekkür ederiz.” dedi.

Kaynak: İHA