Burdur Valisi Öksüz Yilbasinda Görevli Personeli Ziyaret Etti

Burdur Valisi Türker Öksüz, yilbasinda görevli personeli ziyaret etti.

Burdur Valisi Öksüz Yilbasinda Görevli Personeli Ziyaret Etti
Burdur Valisi Türker Öksüz, yilbasinda görev basinda olan kamu personelini ziyaret ederek, yeni yillarini kutladi. Polis uygulama noktasinda durdurulan araçlardaki vatandaslara baklava ikraminda bulunan Vali Öksüz, Hacilar Jandarma Karakolu’nu ziyaret etti. Vali Öksüz, buradan Burdur-Fethiye karayolundaki uygulama noktasina geçti. Görevi basindaki polislerin yilbasini tebrik eden Öksüz, Burdur Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalarla da bir araya gelerek, geçmis olsun dileklerini iletip yeni yillarini kutladi. Daha sonra Il Jandarma Komutanligi’na geçen Vali Öksüz, görevi basindaki jandarma personelinin yeni yilini kutladiktan sonra 112 Acil Çagri Merkezi’nde görev yapan personelin yeni yilini kutladi. Vali Öksüz, buradan da Kisla uygulama noktasinda Il Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Il Jandarma Komutani Albay Mustafa Güder’le uygulamaya katildi.

Uygulamada durdurulan araçlarin sürücülerine ve yolculara baklava ikram edip yilbasini kutlayan Öksüz ve beraberindekiler, Cumhuriyet Meydani’nda görev yapan polislerle hatira fotografi çektirdi.

112 Acil Çagri Merkezi’nde Burdurlu vatandaslarin yeni yilini kutlayan Vali Öksüz, geçtigimiz yil yasanan kötü olaylarin bir daha yasanmamasi temennisinde bulunarak, “2024 yilinin Burdurlu hemsehrilerimiz için hayirli olmasini, saglik, mutluluk huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni bir yila daha girmek üzereyiz. 2023 yilini bazi acilarla geride biraktik. Hepiniz biliyorsunuz 6 Subat 2023’te ülkemizi derinden etkileyen çok vatandasimizin hayatini kaybettigi büyük bir afetle depremle karsi karsiya geldik. Öncelikle depremde hayatini kaybeden bütün vatandaslarimiza Allah’tan rahmet diliyorum. Bir daha bu tür depremler ülkemizde yasanmamasini Allah’tan niyaz, dua ediyorum. Insallah böyle bir aci ile ülkemiz, milletimiz karsilasmaz. Bir yandan da tabii bir süredir Gazze’de bütün uygar dünyanin maalesef duyarsiz kaldigi, görmedigi, duymadigi bir insanlik drami yasaniyor. Ve orada da binlerce çocuk, yasli demeden insanlar maalesef hayatini kaybediyor. Bundan dolayi çok üzgünüz. Orada hayatini kaybeden kardeslerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bir an önce o topraklarda huzurun barisin, kardesligin hakim kilinmasini temenni ediyorum. Bu insanlik draminin bir an önce sona ermesini diliyorum. 2024 yilinin bu anlamda insallah yeni bir umut, yeni bir firsat olur diye umuyorum.” dedi.



"2024’te ülkemizi Türkiye Yüzyili vizyonuna yakisir sekilde gelistirecegiz"

2024 yilinda ülkeyi Türkiye Yüzyilina yakisir günlerin bekledigini dile getiren Vali Öksüz, “2024 yilinda insallah ülkemiz adina, milletimiz adina daha güzel günlerin yasandigi bir yil olacak diye umut ediyorum. Cumhurbaskanimizin önderliginde Türkiye Yüzyili vizyonu ile her alanda daha gelisen, daha kalkinan, daha müreffeh bir ülke olmasi için 2024 yilinda gayretle, azimle, hiç durmadan, yorulmadan çalismamiz gerektigini ifade etmek istiyorum. Insallah her alanda daha gelisen, kalkinan bir ülke olmak için elimizden gelen gayreti gösterecegiz” seklinde konustu.



"2024’te Burdur’u kalkindirmak için elimizden geleni yapacagiz"

Burdur’u her konuda ileri tasimak için çalisacaklarini dile getiren Vali Öksüz, “Bizlerin de Burdur’da, Burdurlu hemsehirlilerimiz adina, Burdur adina elimizden gelen gayreti gösterecegimizi buradan ifade etmek istiyorum. Her alanda, tarimdan turizme, altyapidan sanayiye kadar her alanda insallah 2024 Burdur adina basarilarin daha da fazla oldugu, kalkinmanin, gelismenin oldugu, sehrimize katma deger olusturdugumuz, istihdam olusturdugumuz, halkimizi mutlu ettigimiz insallah bir yil olacak diye temenni ediyorum. Bu dogrultuda bu yilin, daha dogrusu 2024 yilinin ve yilbasi gecesinin daha huzurlu, mutlu geçmesi için bütün arkadaslarimiz ile birlikte, tüm kamu kurum ve kuruluslarimiz, emniyetimiz, jandarmamiz önemli tedbirler alindi. Insallah halkimiz huzur ve güven içerisinde 2024 yilina girmis olacak diye düsünüyorum. Tekrar tüm milletimizin yeni yilini kutluyorum. Saglik, huzur diliyorum” açiklamasinda bulundu.

Yeni yilda gazi ve sehitleri de unutmayan Vali Öksüz, “Ülkemizin bütünlügü, istikbali, istiklali için canlarini ortaya koyan, sehit olan, tüm güvenlik güçlerimiz, kolluk güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize saglikli uzun ömürler diliyorum. Ülkemizin insallah bahti açik olur. 2024 yilinda insallah daha güzel basarilari hep birlikte kazaniriz. Birlik, beraberlik içerisinde, kardeslik duygularimizi daha da pekistirerek insallah 2024 yilinda yola devem edecegiz. Ben tekrar Burdurlu hemsehrilerimizin de, bütün çalisanlarimizin da yeni yilini kutluyorum. Saglik ve huzur diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA