Haber Arşivi

Başkan Erdoğan'dan Hatay'da önemli açıklamalar: 'Bedava ev' verenler deprem şehirlerinin yolunu unuttu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni’ne canlı bağlantıyla katıldı. Başkan Erdoğan, "Bugün temellerini attığımız projelerimizle birlikte Hatay'ın kent meydanının, şehir merkezinin inşası için de ilk kazmayı vuruyoruz." dedi. Erdoğan, "Projemize Hatay merkez ve ilçelerinden toplam 86 bin kişi başvuru yaptı. Proje kapsamında biz hem hibe hem de kredi desteği vereceğiz" ifadelerini kullandı.

2 Eylül 2023 Cumartesi   18:24:02

Bursa'da orman yangını! Ekipler müdahale başlattı

Mudanya ilçesinde başlayan orman yangınına müdahale için itfaiye ekipleri harekete geçti. Yükselen dumanlar, kentin farklı noktalarından da görüldü.

2 Eylül 2023 Cumartesi   18:16:04

Bursa’da orman yangını! Rüzgarın etkisiyle hızla ilerliyor

Bursa’da ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla ilerliyor. Ekipler alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediyor.

2 Eylül 2023 Cumartesi   17:31:05

Barbie eleştirilerine cevap

Berdan Mardini geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından pembe takım elbisesi ile çekildiği kareleri yayınladı. "Barbie" eleştirilerine maruz kalan Berdan Mardini sessizliğini bozdu. Ünlü türkücü, "Bir kıyafet giyineyim, hemen olay oluyor!" diyerek tepki gösterdi. Ne yani, Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım kardeşim?" dedi.

2 Eylül 2023 Cumartesi   17:11:24

Yeniden evleneceğini açıkladı

Son dönemde sosyal medyadan açtığı yayınlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç bombayı patlattı. Yeniden evleneceğini takipçileri ile paylaşan Serdar Ortaç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ortaç, "İnci, aşkım sana çalışıyorum. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz. İnci'm benim aşkım benim" dedi.

2 Eylül 2023 Cumartesi   17:09:45

'Aşık oldum'

Venedik Film Festivali'ne güzel oyuncu Özge Özacar ertesi gün şehir turuna çıktı. Özge Özacar, Venedik'e olan hayranlığını dile getirdi. Ünlü oyuncu, "Aşık oldum" şeklinde konuştu.

2 Eylül 2023 Cumartesi   16:45:18

Hayranına mikrofon fırlattı!

Dünyaca ünlü rapçi 50 Cent Çarşamba akşamı Los Angeles'ta hayranlarının karşısına çıktı. Konser esansında meydana gelen teknik arıza 50 Cent'i sinirlendirdi. O an eline geçen mikrofonu fırlatan ünlü rapçi kadın hayranını yaraladı. O anlara ait görüntüler olay yarattı.

2 Eylül 2023 Cumartesi   16:42:49

Teröristlerin korkulu rüyası 'ATAK' milli silahına kavuşuyor: Tarih verildi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Milli Teknoloji Hamlesi'nin en önemli meyvelerinden olan ATAK helikopteri yeni milli silahına kavuşuyor.

2 Eylül 2023 Cumartesi   16:16:24

Başkan Erdoğan 4.5 kilometreyi 1 saatte gidebildi! Vatandaşlardan büyük sevgi seli...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki evinden ayrılarak Vahdettin Köşkü'ne geçti. Erdoğan, yol boyunca vatandaşların ve çocukların büyük ilgisi ile karşılaştı. Çocuklara harçlık ve oyuncak veren Başkan Erdoğan, vatandaşlarla da sohbet etti. Erdoğan, 4.5 kilometreyi yaklaşık 1 saatte gidebildi.

2 Eylül 2023 Cumartesi   15:49:56

İngiltere kabusu yaşıyor! Yüzlercesi her an çökebilir!

İngiltere, eğitim döneminin açılmasına günler kala büyük bir krizle boğuşuyor. Başta okul binaları olmak üzere sayısız kamu binasında kullanılan gaz betonların, binaları çökme riskiyle karşı karşıya getirdiği ülkede büyük bir kaosa neden oldu. Yüzlerce okul kapatılırken tehlikenin yayıldığı ülke basınına damgasını vurdu.

2 Eylül 2023 Cumartesi   15:46:34

Yeni özellikler işe yaramadı! Threads macerası bitiyor mu

Threads'in yakın zamanda duyurduğu yeni özellikler platform üzerindeki kullanıcı sayısını artırmadı. Platformun günlük aktif kullanıcı sayısının lansmandan bu yana yüzde 80'in üzerinde bir düşüş yaşadığı belirtiliyor.

2 Eylül 2023 Cumartesi   15:39:49

Dünyanın gözü bu görüşmede! Umudun adresi Türkiye: Başkan Erdoğan anlaşmayı canlandırabilir!

Son yıllarda küresel diplomasinin önemli bir aktörü olarak kendini var eden Türkiye, Rusya Ukrayna savaşında izlediği arabuluculuk rolüyle öne çıkmaya devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Moskova temaslarının ardından 4 Eylül'de bir araya gelecek Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi için tüm dünya büyük bir bekleyiş içinde.

2 Eylül 2023 Cumartesi   14:36:42

Marmaris’te orman yangını!

Marmaris’te Karacahisar bölgesi Gökova körfezine bakan Tuzla ve Löngöz koyu arasında kalan ormanlık alanda, yıldırım kaynaklı yangın çıktı. Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, havadan ve karadan müdahale için sevk edildi.

2 Eylül 2023 Cumartesi   14:35:47

Denizli'deki otobüs kazasında kan donduran detaylar! Vücudu parçalananların kimlik tespiti...

Denizli'de Denizli'nin Honaz ilçesinde, demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 6 kişi yaşamını yitirirken, 42 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespiti yapılırken, bazılarının vücut bütünlüğü bozulduğu için parmak izinden tespit edileceği belirtiliyor. İşte katliam gibi kaza ile ilgili son dakika gelişmeleri...

2 Eylül 2023 Cumartesi   13:58:58

Bakan Uraloğlu açıkladı: İki büyükşehir arası 3,5 saate düşecek! '7 milyon insan konforu yaşayacak'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren hattına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tamamlandığında iki büyükşehir arasındaki mesafenin 3 saat 30 dakikaya düşecek olan hatta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bakan Uraloğlu, "7 milyondan fazla insanımız doğrudan hızlı tren konforuyla kavuşacaktır" ifadelerini kullandı.

2 Eylül 2023 Cumartesi   13:48:06

Skandalın böylesi! LGBT terörü kreşe indi: 5 yaşındaki çocuklara ‘ilişki odası’ açtılar!

Küresel sermayenin desteğiyle her geçen gün büyüyen LGBT lobisi, etki alanını giderek artırıyor. Dijital platformları ele geçiren, algı operasyonlarını okullara taşıyan LGBT lobisi artık doğrudan anaokulu seviyesini hedef alıyor. Almanya'da hükümet desteğiyle kreşlerde izin verilmeye başlanan 'aynı cins ilişki' odaları tehlikenin büyüklüğünü gözler önüne serdi.

2 Eylül 2023 Cumartesi   13:38:45

80 bin dosya çözüme kavuşacak! Kira uyuşmazlığında yeni dönem resmen başladı

Zorunlu arabuluculuğa ilgi çok yüksek oldu. Adliyelere gelen başvuruların yüzde 75'ini kira uyuşmazlıkları oluşturdu. Yılda yaklaşık 80 bin kira uyuşmazlığının arabulucuya gitmesi bekleniyor

2 Eylül 2023 Cumartesi   13:16:25

MEB, deprem bölgesindeki 210 bin 215 öğretmenle barınma ihtiyacı için görüştü

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Barınma talebi olan kardeşlerimizin sorunları İçişleri Bakanlığımız ve valiliklerimizin desteği ile çözülmüştür. İl Milli Eğitim Müdürlerimiz de bu konuda teyakkuz halindedir" dedi.

2 Eylül 2023 Cumartesi   13:04:21

Ticaret Bakanlığı açıkladı: Denetimler sıkılaşıyor! Yerli sanayici korunacak...

Ticaret Bakanlığı, ithal ürünlerin denetimlerine dair açıklamada bulundu. Amaçlarının yerli sanayicinin korunması olduğuna dikkat çeken Bakanlık, "İthalatta ürün güvenliği denetimleri kapsamında olan bazı ürünlerin denetim oranı artırılıp, denetim kapsamında olmayan bazı ürün grupları da denetim kapsamına eklenmektedir" ifadelerini kullandı.

2 Eylül 2023 Cumartesi   12:44:02

Bakan Yerlikaya duyurdu: 42 göçmen kaçakçısı yakalandı

Bakan Yerlikaya: Muğla ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı, 30'u tutuklandı.

2 Eylül 2023 Cumartesi   12:32:24

HDP'li Beştaş'tan Kılıçdaroğlu'na salvo! Ümit Özdağ bakan olsun diye mi oy verdik?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinle HDP ile ittifak yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin ikinci turunda da Zafer Partisi ile gizli bir protokol imzalamıştı. Gizli protokolün açığa çıkmasının ardından ise CHP'ye gelen tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaklardan HDP'li Meral Danış Beştaş, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. eştaş, "Biz Ümit Özdağ bakan olsun diye mi Kılıçdaroğlu’na oy verdik?" derken, yaşananları "korkunç" olarak değerlendi. Konuşmasının devamında Beştaş, "Milyonlarca insan oy Kemal Kılıçdaroğlu'na istedik, 'bir oy HDP'ye bir oy Kılıçdaroğlu'na' dedik." diyerek tepki gösterdi.

2 Eylül 2023 Cumartesi   12:14:29

Sağlık Bakanı Koca detayları açıkladı: Erken uyarı sistemi ile tam koruma! Beyaz reform geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İkinci Beyaz Reform kapsamında sağlıkta şiddetin sebeplerini ortadan kaldırmayı amaçladıklarını belirterek, "Hastanelerde Beyaz Kod öncesi devreye girecek, 'Gri Kod' denilebilecek erken uyarı sistemini getireceğiz. Bu kodla şiddet yaşanma ihtimalinde güvenlik görevlileri, hastane idaresi haberdar edilecek, karakol da şiddet riskinden bilgi sahibi olacak." dedi.

2 Eylül 2023 Cumartesi   12:08:13

Yunanistan'a kaçacaklardı: 13'ü FETÖ mensubu 18 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 13'ü FETÖ mensubu 18 kişinin yakalandığını duyurdu.

2 Eylül 2023 Cumartesi   11:04:24

Avrupa'daki temsilcilerimizin fikstürleri belli oldu!

Avrupa'daki temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gruplarında oynayacağı maçların fikstürleri belli oldu.

2 Eylül 2023 Cumartesi   10:58:31

243 ton kaçak akaryakıtla yakalandılar

İstanbul’da “Akaryakıt Kaçakçılığı” yapan 18 kişi, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından yakalandı. 243 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi. Kaçak akaryakıtların sevkinde kullanılan 14 araca da el konuldu.

2 Eylül 2023 Cumartesi   10:53:23

 1  2  ...  824  825  826  ...  828  829