Kiliçdaroglu Açiklamasi 'Her Bir Tartisma CHP'yi Büyüten, Güçlendiren Sonuçlar Dogurmustur'

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Yüzyillik tarihimiz boyunca yasadigimiz tüm tartismalar, yeni ve güçlü baslangiçlarimiz için bir liman vazifesi görmüstür. Her bir tartisma CHP’yi büyüten, güçlendiren sonuçlar dogurmustur” dedi.

Kiliçdaroglu Açiklamasi 'Her Bir Tartisma CHP'yi Büyüten, Güçlendiren Sonuçlar Dogurmustur'
CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, partisinin 100. kurulus yil dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konustu.

Programa CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun yani sira, CHP’nin eski genel baskanlari, parti genel baskan yardimcilari, CHP’li milletvekilleri, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, CHP’li belediye baskanlari ve çok sayida partili katildi.



“Her bir tartisma CHP’yi büyüten, güçlendiren sonuçlar dogurmustur”

CHP’nin siyasi tarihini anlatarak konusmasina baslayan Kiliçdaroglu, CHP’nin halkin hürriyetini ve hakimiyetini ortadan kaldirmak isteyen kisi ve kurumlara karsi devrimci bir ruhla dikilmeyi ilke edindigini belirterek, “Bu temel ilke dogrultusunda parti içi tartismalardan da çekinmemis; aksine parti içi tartismalari yenilenmenin araci olarak kabul etmistir. Her bir CHP’li; etik ilkelere bagli kalinarak yapilan tüm tartismalari, büyük Atatürk’ün önderliginde baslayan ve ülkemizin kalici olarak demokratiklesmesi hedefini tasiyan devrimci mücadelemize bir katki olarak niteler. Bu baglamda, yüzyillik tarihimiz boyunca yasadigimiz tüm tartismalar, yeni ve güçlü baslangiçlarimiz için bir liman vazifesi görmüstür. Her bir tartisma CHP’yi büyüten, güçlendiren sonuçlar dogurmustur” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA