Tavli Açiklamasi 'Yerel Yönetim Olarak Hemserilerimize Gayret Içerisinde Hizmet Ediyoruz'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, yerel yönetim olarak vatandaslara gayret içerisinde hizmet ettiklerini belirterek, ilçe genelinde yatirimlara devam ettiklerini söyledi.

Tavli Açiklamasi 'Yerel Yönetim Olarak Hemserilerimize Gayret Içerisinde Hizmet Ediyoruz'
Ünye’nin en uzak mahallesi olma özelligi tasiyan Pelitliyatak Mahallesi’nde yürütülen üstyapi çalismalari devam ediyor. Ünye Belediyesi, yol basta olmak üzere çok sayida hizmeti 4,5 yillik sürede mahalleliler ile bulusturdu. Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, beraberinde AK Parti Ilçe Baskani Hasan Fahri Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri Yilmaz Turan ve Yilmaz Gürkan ile birlikte mahallede devam eden çalismalari inceledi.

“Mahallemizde 23 bin metrekare beton yol yaptik”

Çalismalari yerinde inceleyen Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Pelitliyatak Mahallesi’nde 4,5 yillik süre içerisinde 23 bin metrekareden fazla beton yol çalismasina imza attiklarini kaydetti.

Baskan Tavli, “Göreve geldigimiz günden itibaren tüm mahallelerimizde oldugu gibi Pelitliyatak Mahallemizin sorunlarini da çözme noktasinda gönlümüzü ortaya koyduk ve birer birer çözüme kavusturduk. Ayni hizla devam edildigi takdirde Pelitliyatak mahallemizde yol sorunu diye bir sey kalmamis olacak. Öte yandan merkezi hükümetimizin yaptigi isler ortada. Insanlarimizin hayatina dokunan hizmetler hayata geçiyor. Bizler de yerel yönetim olarak hemserilerimize gayret içerisinde hizmet ediyoruz. Bu vesile ile sahada aktif olarak çalisan tüm ekibimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA