Sehitlere Kur'an-I Kerim Okuyup Dua Ettiler

Kartepe Belediyesi’nin destegiyle Avluburun Mahallesi’nde 12.Geleneksel Kur’an-i Kerim tilaveti yapildi. Programda sehitler ve hayatini kaybedenler için dualar edildi.

Sehitlere Kur'an-I Kerim Okuyup Dua Ettiler
Avluburun Mahallesi 12. Geleneksel Kur’an-i Kerim Tilaveti, Avluburun Cami’de gerçeklestirildi.

Sehitler ve hayatini kaybedenler için düzenlenen programa Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Kartepe Muhtarlar Dernegi Baskani Hüseyin Türker, AK Parti Kartepe Ilçe Baskani Sadik Yilmaz, belediye baskan yardimcilari, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Avluburun Mahalle Muhtari Hali Ibrahim Akyol, programlara katilimin her sene arttigini ifade ederek, Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman ve emegi geçenlere tesekkür etti.

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman ise "Avluburun Mahallemizde düzenlenen program halkimizin birlik ve beraberligi için çok önemlidir. Ülkemiz için hayatlarini veren sehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Rabbim okunan Kur’an-i Kerim’i ve etmis oldugumuz dualarimizi kabul eylesin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA