Çayirda Elektrik Akimina Kapilan Çocuk Ölümden Döndü

Taylan Güven (8), Erzincan’in Tercan ilçesinden anneannesinin yanina Erzurum’un Askale ilçesine geldi. Taylan Güven burada dayilarina yardim için gittigi çayirda elektrik akimina kapildi ve getirildigi Erzurum Sehir Hastanesi Yanik Tedavi Merkezi’nde tedavi altina alindi.

Çayirda Elektrik Akimina Kapilan Çocuk Ölümden Döndü
Küçük Taylan Güven Askale’de çayirda balya haline getirilen otlari araca yükleyen makinenin yaninda iken bir anda elektrik akimina kapildi. Ifadelere göre, balya yükleme makinesi orada bulunan elektrik iletim hattina degince küçük çocuk elektrige kapildi. Erzurum’a getirilen ve tedavi altina alinan küçük çocugun vücudunun bir çok yerinde ve özellikle ayaklarinda ciddi yaniklar olustu. Ancak hayati tehlikesi bulunmuyor.

Baba Riza Güven, çocugunun anneannesinin yaninda Askale’de kaldigini belirterek, “Haberi duyunca hemen Erzurum’a hastaneye geldik. 3 gün boyunca Taylan yogun bakimda kaldi ve daha sonra normal odaya geçti. Çok sükür vücudunun dis kisimlarinda yaniklar var. Ama iç organlari iyi durumda. Ayaklari çok fena durumda, yanmis. Su anda tedavisini görüyor ve bekliyoruz. Bu durum hem bizim hem de onun için çok zor. Baska çocuklarin basina gelmesini istemiyoruz. Ailelerin dikkat etmesi gerekir. Hastanedeki doktorlardan ve hizmetlerden çok memnunuz” dedi.

Kaynak: İHA