Vali Daglidan, Huzur Ve Güvende Kararlilik Vurgusu

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, kente huzur ve asayisin saglanmasi için kararlik vurgusu yapti.

Vali Daglidan, Huzur Ve Güvende Kararlilik Vurgusu
Göreve geldigi günden itibaren kentte huzur ve güvenligin saglanmasi noktasinda güvenlik birimleriyle toplantilar yapmaya devam eden Vali Dagli, son olarak Il Jandarma Alay Komutanligi’nda düzenlenen asayis toplantisina katildi.

Merkez ve ilçelerde Jandarma sorumluluk bölgesindeki genel güvenlik ile asayisi etkileyen konular, alinmasi gereken tedbirler ile kurumlararasi koordinasyonun degerlendirildigi toplantida, il merkezinde Emniyet Müdürlügü tarafindan yürütülen kararli çalismalarin ayni sekilde Jandarma tarafindan da kendi sorumluluk alanlarinda yürütülecegi vurgulandi.

Sehrin huzur ve güvenligi için yapilan çalismalarin sadece sehir merkezi ile sinirli kalmayacaginin altini çizen Vali Dagli, tüm ilçe ve köyleri de kapsayacak sekilde Çorum’un tamaminda vatandaslarin huzur ve güvenligi için emniyet ve jandarma birimlerinin gece gündüz demeden çalismalarina devam edeceklerini söyledi.



Toplantiya Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya, Vali Yardimcisi Tamer Orhan, Ilçe Jandarma Komutanlari katildi.

Kaynak: İHA