Vali Coskun Açiklamasi 'Ortak Paydamiz, Denizli'

Denizli Vali Ömer Faruk Coskun, “Ortak paydamiz Denizli. Sanayisi, turizmi ve tarimiyla ülkemizin önde gelen sehirlerinden biri olan Denizli için tüm kurumlarla isbirligi içinde çalisip, daha iyi noktalara tasimak için elimizden geleni yapacagiz” dedi.

Vali Coskun Açiklamasi 'Ortak Paydamiz, Denizli'


Valiler Kararnamesiyle Denizli’ye atanan Vali Ömer Faruk Coskun, çalismalarina basladi.

Denizli merkez ve ilçeleriyle ilgili devam eden ve planlanan projeler hakkinda bilgiler alan, yerinde incelemelerde bulunan Coskun, bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken, bir yandan da ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Osman Nuri Boyaci ve Yönetim Kurulu Üyeleri de, Vali Ömer Faruk Coskun’u makaminda ziyaret ederek, hayirli olsun dileklerini iletti, basarilar diledi.

Denizli’de basin çalisanlari tek çati altinda

Vali Coskun’a görevinde basarilar dileyen DGC Baskani Osman Nuri Boyaci, Denizli medyasi hakkinda bilgiler verdi. Denizli basin mensuplarinin DGC çatisi altinda bulustugunu söyleyen Boyaci, “Denizli basin mensuplarinin tek meslek örgütü çatisi altinda bulustugu ender illerden biri. Cemiyet olarak 200 üyemizin sorunlarinin çözümü ve basin çalisanlarinin görevlerini daha iyi kosullarda yapmasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Medya yönünde faal illerden biri olan Denizli’ de basin çalisanlari olarak kentin menfaatlerini önde tutarak halkin haber alma hakki görevini yerine getiriyoruz” dedi.



“Denizli çok özel bir sehir”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Vali Ömer Faruk Coskun ise basin çalisanlarinin halkin haber almasi için gece-gündüz demeden, saat mefhumu gözetmeksizin gayretle çalisarak önemli bir görevi ifa ettigini söyledi.

Denizli’nin birçok dinamige sahip, üretken bir sehir oldugunu belirten Vali Coskun, “Denizli üreten bir sehir, ekonomisiyle örnek bir kent, gerçekten özel bir il. Sanayisiyle, tarimiyla, turizmiyle, tarihi zenginlikleriyle, istihdamiyla, ihracatiyla Denizli gerçekten birçok özelligi içinde barindiriyor. Biz de kamu olarak Denizli’mizi daha iyi noktalara tasimak için elimizden geleni yapacagiz. Basin mensuplarimizla da Denizli’miz için her alanda uyum içerisinde birlikte çalisacagiz. Güzel islere imza atacagimiza inaniyorum. Ortak paydamiz. Denizli” diye konustu.

Kaynak: İHA