Sanliurfa'da AK Parti Il Baskaninin Oglunun Silahla Vurulma Ani Kamerada

Sanliurfa’da, AK Parti Il Baskani Ali Ihsan Delioglu’nun oglu Muhammed Mücahit Delioglu’nun tabancayla ayagindan vurulma ani güvenlik kamerasina yansidi.

Sanliurfa'da AK Parti Il Baskaninin Oglunun Silahla Vurulma Ani Kamerada
Olay, 2 Eylül Cumartesi günü, Haliliye ilçesine bagli Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. AK Parti Il Baskani Ali Ihsan Delioglu’nun oglu ayni zamanda Judo Federasyonu Sanliurfa Temsilcisi olan Muhammed Mücahit Delioglu (33), kafenin önünde telefonla konusurken silahli saldiriya ugrayip ayagindan yaralandi. Saldiriyi gerçeklestiren süpheliler, otomobille kaçti. Yarali Delioglu, olay yerine giden saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Ameliyata alinan ve ayagindaki kursun çikarilan Delioglu’nun saglik durumunu iyi oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili inceleme baslatan Sanliurfa Emniyet Müdürlügü ekipleri, Delioglu’nu vuran 2 kisinin eskalini ve kaçis güzergahini güvenlik kameralariyla tespit etti. Ekipler daha sonra 2 süpheliyi kaçtiklari otomobil ve tabancayla yakaladi. Emniyetteki islemleri tamamlanan Abdulselam ile Abdulkadir A., sevk edildikleri mahkemece tutuklandi.

Vurulma ani kamerada

Kafe önünde cep telefonla konusan Mücahit Delioglu’nun tabancayla ayagindan vurulduktan sonra yere düsmesi ve saldirganin kaçtigi anlar is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA