Altinordu'da Okullar Egitim-Ögretim Yili Öncesi Temizleniyor

Ordu’nun Altinordu ilçesinde bulunan okullar, yeni egitim-ögretim yili öncesinde temizleniyor.

Altinordu'da Okullar Egitim-Ögretim Yili Öncesi Temizleniyor
Altinordu Belediyesi tarafindan yeni egitim ögretim yilinin baslamasina sayili günler kala ilçe genelindeki tüm okullarda temizlik çalismasi baslatildi. Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan sehir merkezi ve kirsalda bulunan tüm okullarda yapilan çalismalar ile çocuklarin daha güvenli, saglikli ve hijyenik bir ortamda egitim almalari hedefleniyor.

Ekipler, okul bahçelerinde büyüyen otlarin biçilmesi, bahçelerin yikanmasi, oyun alanlarinin temiz hale getirilmesi çalismalarini yürütürken, ayrica siniflar ve ortak kullanim alanlari ekipler tarafindan steril hale getiriliyor.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, okullardaki temizlik çalismalarinin her yil düzenli olarak yapildigini söyledi.

Tören, “Okullarimizi yeni egitim-ögretim yilina hazir hale getiriyoruz. Çocuklarimizin daha hijyenik bir ortamda egitim almalari, okul bahçelerinde gönül rahatligiyla kosup oynayabilmeleri için ilçemizdeki tüm okullarimizda ekiplerimiz çikmalarini hassasiyetle sürdürüyor. Okullarimizin fiziki ortamlarini hazirlamanin yaninda belediye olarak her yil oldugu gibi bu sene de egitime ve ögrencilerimize katki vermeye ve her zaman yanlarinda olmaya devam edecegiz. Bu vesile ile egitim ögretim yilina ilk adimini atacak sevgili çocuklarimiza, okullarina ve ögretmenlerine kavusacak genç kardeslerimize, onlarin kiymetli ailelerine, ögretmenlerimizden yöneticilerimize, yardimci hizmetlerden okul aile birligi gönüllülerine kadar tüm egitim camiamiza, basarili ve sorunsuz bir egitim ögretim yili diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA