Agri Valisi Koç, Patnos Ilçesinde Devam Eden Yatirimlari Yerinde Inceledi

Agri Valisi Mustafa Koç, ilçe ziyaretleri çerçevesinde Patnos ilçesine giderek, devam eden yatirimlari yerinde inceledi ve esnaflarla bir araya geldi.

Agri Valisi Koç, Patnos Ilçesinde Devam Eden Yatirimlari Yerinde Inceledi
Vali Koç’u, Patnos Kaymakami Yusuf Cankatar ve ilçe protokolü karsiladi. Vali Koç, Kaymakamlikta ilçede yürütülen çalismalar hakkinda Kaymakam Cankatar’dan brifing aldi. Vali Koç ve beraberindekiler daha sonra Patnos Ilçe Halk Kütüphanesi insaatini ziyaret etti. 1000 kisinin ayni anda ders çalisabilecegi konferans salonu, okuma salonlari ve benzer alanlari bulunan kütüphanenin yapiminin devam ettigi görüldü.

Yapimi devam eden 16 derslikli ilkokulu da gezen Vali Koç, Alparslan Mahallesi’nde bulunan ve yüzde 95’i tamamlanan okulun egitim-ögretime hazir oldugunu belirtti.

Vali Koç, Patnos Tekstilkent insaat alanina da ugradi. 1.500 kisilik istihdam kapasitesine sahip olan ve yapimi yüzde 25 oraninda tamamlanan Tekstilkent’in ilçe ekonomisine büyük katki saglayacagini ifade etti.

Vali Koç, son olarak Patnos Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Gençlik merkezinde ögrencilerle tenis, langirt ve badminton oynayan Vali Koç, okçuluk egitimi alan çocuklarla da sohbet edip ok atisi yapti.

Vali Koç, esnaflari da unutmadi. Esnaflarla bir araya gelen Vali Koç, onlarin talep ve sorunlarini dinledi. Esnaflara ‘’hayirli isler ve bol kazançlar’’ temennisinde bulunan Vali Koç, ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA