Tuzla'da 24 Sinifli Recep Paylan Anadolu Lisesi'nin Zemin Beton Atma Töreni Düzenlendi

Tuzla’da 24 sinifli Recep Paylan Anadolu Lisesi için zemin beton atma öreni düzenlendi. Törende konusma gerçeklestiren Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Egitimin her konunun çözümü olduguna inaniyorum. Gençlerimiz için, egitim standartlarini yükseltmek için gayret ve çabalarimizi gösteriyoruz" dedi.

Tuzla'da 24 Sinifli  Recep Paylan Anadolu Lisesi'nin Zemin Beton Atma Töreni Düzenlendi


Tuzla Belediyesi eliyle, çesitli kisi ve kurumlarin da destegiyle yapimina baslanan Recep Paylan Anadolu Lisesi için zemin beton atma töreni düzenlendi.

Törene Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, Tuzla Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Çangir, Recep Paylan’in kizi ve okulun yapiminda emegi geçenlerden biri olan Ebru Paylan Senkaya ile vatandaslar katilim gösterdi. Ilçede lise düzeyinde tekli egitim veren okullardan biri olacak olan Recep Paylan Anadolu Lisesi, bünyesinde barindiracagi 24 sinif ile yaklasik 750 ögrenciye ev sahipligi yapacak.

“Egitimin her konunun çözümü olduguna inaniyorum”

Okul hakkinda konusan Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Bir yerde egitimin ne kadar kiymetli oldugunu Tuzla’da yasayarak gördüm. Egitim standardi ne kadar yükseliyorsa, yükselen standart ile beraber ilçedeki insani gelismislik düzeyinin, yasam standartlarinin gelisimi ile beraber ilçenin bütün degerlerinin degistigini yasayarak gördüm. Dolayisiyla egitime yapilan her yatirimin aslinda toplumun gelecegine yapilan bir yatirim oldugunu ve bagisçilarimizin da yapmis olduklari bagislarin, bu ilçenin ve ülkenin gelecegi için örülen duvara bir tugla koymak, harç koymak gibi kiymetli buluyorum. Egitimin her konunun çözümü olduguna inaniyorum. Gençlerimiz için, görevimiz olmasa bile egitim standartlarini yükseltmek için gayret ve çabalarimizi gösteriyoruz" dedi.



Okulun yapim çalismalari ise havadan görüntülendi.
Kaynak: İHA