Soma'da Bina Alti Güç Istasyonlarinda Yogun Çalisma

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Soma Bölgesel Isitma Sistemleri’nin kis mevsiminde en iyi verimle çalismasi için ilgili yüklenici firma ile bina altlarinda bulunan esanjörlerin temizligi ve bakimi noktasinda imzaladigi sözlesmenin ardindan ilçede çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor.

Soma'da Bina Alti Güç Istasyonlarinda Yogun Çalisma
Manisa Büyüksehir Belediyesi, Somali vatandaslarin Soma Bölgesel Isitma Sistemleri’nden (BIS) en verimli sekilde faydalanabilmesi için çalismalarini yogun bir

sekilde sürdürüyor. Geçtigimiz temmuz ayinda yüklenici firma ile bina alti güç istasyonlarinda bulunan esanjör plakalarinin kimyasal ile temizliginin ve bakiminin yapilmasi konusunda sözlesme imzalanmisti. Yapilan sözlesmenin ardindan Soma’da yogun bir sekilde çalisma baslatan ekipler, 3 bin 200 adet bina alti güç istasyonunun kimyasal ile temizlenmesi çalismalarini yüzde 50 oraninda tamamladi.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün öncülügünde Somali vatandaslarin bölgesel isitma sistemlerinden en iyi sekilde yararlanmasi için çalismalarini sürdürdüklerini belirten Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, “Temizlik çalismalarinin tamamlanmasi ile birlikte Somali vatandaslarimizin sorunsuz bir sekilde kis mevsimini geçirmelerini hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA