Sivas'ta Minik Ögrencilere Çanta Hediyesi

Sivas Belediyesi tarafindan il merkezindeki yaklasik 7 bin ilkokul 1. sinif ögrencisine bu yil da okul ve beslenme çantasi hediye edilecek. Uyum haftasi çerçevesinde okulla bulusan ögrencilere çantalarin dagitimina baslandi.

Sivas'ta Minik Ögrencilere Çanta Hediyesi
Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin ve Milli Egitim Müdürü Necati Yener, bu çerçevede Mehmetçik Ilkokulunu ziyaret ederek ögrencilere okul ve beslenme çantalarini hediye etti. Siniflari gezerek ögrencilerle sohbet eden Bilgin ve Yener, basari dileklerini iletti.

Ögrencilerle yakindan ilgilenerek sevinçlerine ortak olan Baskan Bilgin, "Geçen yil baslattigimiz uygulamayi bu sene de devam ettiriyoruz. Yavrularimizin okul heyecanini paylasmayi, ailelerimizin de bütçesine bir nebze olsun katki saglamayi maksatliyoruz" dedi.

Milli Egitim Müdürü Necati Yener ise Belediye Baskani Hilmi Bilgin’e egitime ve egitim alanindaki çalismalara sagladigi desteklerden dolayi tesekkür etti.

Daha sonra okulda görev yapan ögretmenlerle bir araya gelen Bilgin ve Yener, 2023-2024 egitim-ögretim yilinin hayirli olmasini dileyerek ögretmenlerin görüs, öneri ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA