Rektör Kiziltoprak, DPÜ'nün Teknofest Standinda

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak, DPÜ’nün Teknofest Ankara’da kurdugu standinda ögrencilerle bir araya geldi.

Rektör Kiziltoprak, DPÜ'nün Teknofest Standinda
Etimesgut Havalimani’nda düzenlenen Teknofest Ankara’daki (DPÜ) standini Kütahya Belediye Baskani Alim Isik’la birlikte ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Süleyman Kiziltoprak’a Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Özer Aydin eslik etti. Ziyaret çerçevesinde akademisyen ve ögrencilerle görüsen ve çalismalari hakkinda bilgi alan Rektör Kiziltoprak, Üniversiteyi ve Kütahya’yi dünyanin en büyük havacilik ve teknoloji fuarinda temsil eden ögrencileri ve akademisyenleri tebrik ederek baklava ikraminda bulundu. Alandaki sampiyon takimlar KARANDA IHA ve DUSCART ile YAZTEM RothDevelopers’ta yer alan ögrencilerle uzun süre sohbet etti ve çalismalarini inceledi.

“DPÜ’ye ulusal medyadan yogun ilgi”

Teknofest alaninda yer alan medya kuruluslarinin ilgisi Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) ve Rektör Süleyman Kiziltoprak üzerinde idi. Ögrenci ve akademisyenler etkinligin ilk gününden bu yana ulusal ve yerel medya kuruluslarina verdigi demeçlerle Üniversiteyi ve takimlari tanittilar. Rektör Kiziltoprak’in ziyaretiyle medyanin DPÜ’ye ilgisi daha da artti.

Rektör Kiziltoprak, Teknofest Ankara’ya son sampiyon ünvanli iki takimla gelen DPÜ’nün rektörü olmaktan gurur duydugunu ve bu basarinin devami için elinden geleni yapacagini ifade etti.

Teknofest alaninda Saglik Bakani Yardimcisi Suayip Birinci ile bir araya gelen Rektör Kiziltoprak, Birinci’yle üniversitenin yürüttügü çalismalar hakkinda bir sohbet gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA