Kirsal Mahallelerde Yol Çalismalari Devam Ediyor

Mugla Büyüksehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanindaki yollarda onarim, bakim, yenileme ve asfalt çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Kirsal Mahallelerde Yol Çalismalari Devam Ediyor
Ekipler 2023 yili yol yapim programi dâhilinde 160 Milyon TL’lik yatirimla 10 ilçede toplam 40 mahallede baslattigi 206 km’lik yol çalismasinin 138 km’sini tamamladi. Köycegiz, Marmaris, Mentese, Milas, Fethiye, Yatagan, Kavaklidere, Ortaca, Datça ve Seydikemer ilçelerinde onarim, bakim, yenileme ve asfalt çalismalari devam ediyor.

Muhtarlardan Büyüksehir Belediyesine tesekkür

Mahalle muhtarlari Büyüksehir Belediyesi’nin gerçeklestirdigi yol çalismalarindan memnun olduklarini belirtti.

Mahallelerindeki yollarin yenilenmesi konusunda Büyüksehir Belediyesine basvuru yaptiklarini bunun degerlendirmeye alinarak çalismalarin tamamlandigini söyleyen Seydikemer Haciosmanlar Mahalle Muhtari Zafer Arican, “Mahallemizin yollarinin yapilmasi için Büyüksehir Belediyesine müracaatta bulunmustuk. Sag olsunlar yollarimizi yaptilar. Emegi geçen herkese mahallem adina tesekkür ederim” diye konustu.

Mentese ilçesi Muratlar Mahalle Muhtari Özcan Duran ise, “Yol çalismalarimiz yapildi. Mahallemiz için yol çalismasi önemliydi. Bölge halkimizin en büyük taleplerinden birisi yollarimizin yenilenmesi idi. Emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

Mentese ilçesi Fadil Mahalle Muhtari Halil Orhan, “Fadil mahallesi olarak yollardan sikintimiz vardi. Mugla Büyüksehir Belediyemiz yollarimizi yapti. En büyük sikintilarimizdan birisi olan yollarimizin tamamlanmasi bizleri mutlu etti. Mahalle halkim adina Mugla Büyüksehir Belediyemize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA