Karisini Vurdu, Yanina Gitmek Için Polise Dil Döktü

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde evinin bahçesinde tabanca ile bacagindan yaralanan kadini kocasinin vurdugu ortaya çikti. Süphelinin polis ekiplerine "karimi vurdular" diyerek hastaneye gitmek için israrda bulundugu ancak karakolda suçunu itiraf ettigi ögrenildi.

Karisini Vurdu, Yanina Gitmek Için Polise Dil Döktü
Olay, dün Çukurbag Mahallesi Musa Kazim Caddesi’ndeki iki katli evin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin bahçesinde bulunan C.K., tabanca ile bacagindan vuruldu. 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali kadin, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi.

Polis ekipleri evin etrafinda incelemelerde bulunurken, görgü taniklarinin ifadesine de basvuruldu. Olay yerinde süpheli tavirlar sergileyen C.K.’nin esi S.K., ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü. S.K., polis merkezinde suçunu itiraf etti. S.K.’nin esini vurduktan sonra ihbarda bulundugu ve bölgeye gelen polis ekiplerine de yalan söyledigi ortaya çikti. Süphelinin polis ekiplerine "karimi vurdular" diyerek hastaneye gitmek için israr ettigi de ögrenildi. Evdekilerin, S.K.’nin babasinin otomobilinin yanina toplandigi, durumdan süphelenen polisin araçta inceleme yaptigi ve olayda kullanilan tabancanin ele geçirildigi bildirildi.

S.K.’nin polis merkezindeki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA