Kalem Setleri Ile Geri Dönüsüme Katki Sagliyorlar

Yozgat’ta OSYM tarafindan yapilan sinavlar sonrasinda toplanan kalem setleri hem ögrencileri sevindiriyor hem de geri dönüsüme katki sagliyorlar.

Kalem Setleri Ile Geri Dönüsüme Katki Sagliyorlar


ÖSYM tarafindan gerçeklestirilen Üniversite ve KPSS sinavlari sonrasinda Yozgat Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler tarafindan toplanan kalem setleri okula yeni baslayan çocuklara dagitildi. Milli Egitim Vakfi Ilkokulu 1’inci sinif ögrencilerini ziyaret eden Yozgat Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri çocuklara kalem seti dagitirken, yüz boyama etkinligi de yaparak çocuklara eglenceli vakit geçirmelerini sagladilar.

Yozgat Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Sapmaz, "Okul ortamlarinin güzelliklerini yasatmaya çalisiyoruz. Yüz boyama yaparak neseli anlar yasatiyoruz. Ayrica ÖSYM’nin sinavlarda dagitilan kalem setlerini topluyor tekrar ögrencilerimize hediyeler ediyoruz. Ögrencilerimiz sevinirken bizlerde dönüsüme katki sagliyoruz. Bu sekilde köy okullari dahil tüm okullari ziyaret etmeye çalisacagiz. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri olarak alanimizda hizmet vermeye çalisiyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA