Gümüshane'deki Trafik Kazasinda Anne, Baba Ve 3 Aylik Bebekleri Yaralandi

Gümüshane’de henüz belirlenemeyen bir sebeple yoldan çikan kamyonet yol ile köprü arasina düstü. Kazada biri 3 aylik bebek olmak üzere 3 kisi yaralandi.

Gümüshane'deki Trafik Kazasinda Anne, Baba Ve 3 Aylik Bebekleri Yaralandi
Kaza saat 23.00’te Gümüshane’nin Tekke Köyü’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Bayburt’tan Gümüshane istikametine hareket halindeki 29 AAG 503 plakali kamyonetin sürücüsü Ömer Faruk Canli (28), Tekke Köyü girisinde henüz belirlenemeyen bir sebeple aracinin direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

Sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettigi kamyonet köprü girisinde bosluktan yol ile köprü arasina düstü. Takla atan kamyonet köprünün çikisindaki duvara çarparak durabildi. Kazada sürücü Ömer Faruk Canli, esi Elif Isik Canli (29) ve 3 aylik oldugu ögrenilen çocuklari H.Ç.C. yaralandi.

Ihbar üzerine olay yerine 112 acil saglik, AFAD, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralilar olay yerinde saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan Gümüshane Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alinirken, saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

“Bebegi çikardim, anne ve babasi kendisi çikti”

Kamyonetin önünde seyir halindeyken bir anda sola dogru yöneldigini söyleyen görgü tanigi Ramazan Çakmak, “Araç önümde yavas gidiyordu, hizi 70 kilometre civarindaydi. Birden sola dogru yöneldi, ben sola dönecegini düsündüm ama demirlerden asagiya uçtu. Daha sonra ben 112’yi aradim, daha sonra ben asagiya indim bebegi çikardim, babasi kendi çikti. Bebegin kafasinda ufak bir kan izi vardi. Ben de hemsireyim zaten aldik çocugu, daha sonra babasiyla annesini çikti, kaldirima yatirdik ve ambulansa bindirdik” dedi.

Kaynak: İHA