Depremzede Çocuklarin Kaçirildigi Iddiasi Ekipleri Harekete Geçirdi

Deprem bölgesi Adiyaman’da geçici prefabrik kentte kalan 3 çocugun kaçirildigi iddiasi polis ve jandarmayi harekete geçirdi. Aileler sinir krizi geçirirken çocuklarin bulunmasi üzerine rahat bir nefes alirlarken sahis ise gözaltina alindi.

Depremzede Çocuklarin Kaçirildigi Iddiasi Ekipleri Harekete Geçirdi


Vartana Depremzede Geçici Prefabrik evlerde kalan depremzede 3 çocugun bir otomobile bindirilerek götürüldügü iddiasi üzerine durum 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Olay yerine çok sayida polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler, bölgede arama çalismasi baslatti. Çocuklarindan haber alamadiklari için sinir krizi geçiren ailelere ise saglik ekiplerince ambulansta müdahale edildi. A.D. isimli sahsin kullandigi süpheli araç, prefabrik kent içerisinde jandarma ekipleri ile Il Emniyet Müdürlügüne bagli Çocuk Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalar sonucunda bulunarak durduruldu. Içerisinde bulunan ve kaçirildigi iddia edilen yaslari 9-13 arasinda degisen 3 çocuk, ailelerine teslim edildi. Gözaltina alinan sahis vatandaslar tarafindan linç edilmek istendi. Ekip aracina bindirilen sahis, ifadesi alinmak üzere Jandarma Komutanligina götürüldü.

Öte yandan sahsin 3 çocugu araca bindirip camiye götürdügü ve daha sonra yeniden evlerine birakmak üzere getirdigi ögrenildi. Kaçirildigi iddia edilen çocuklarin habersiz bir sekilde alinarak götürülmesinden dolayi ailelerin sahistan sikayetçi oldugu belirtildi.

Konuyla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA