Bursa'da 16 Yasindaki Kiz 2.5 Ay Boyunca Iskenceye Maruz Kaldi

Bursa’da 16 yasindaki kiz arkadasini kaçirip 2.5 ay boyunca iskence ve cinsel istismarda bulundu. Iskence anlarini videoya çekip sosyal medyasinda paylasan süpheli, çikarildigi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da 16 Yasindaki Kiz 2.5 Ay Boyunca Iskenceye Maruz Kaldi
Bursa’nin Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde bulunan evinde annesi S.G(33) cezaevine girdigi için yalniz yasayan N.G(16) bir buçuk yil önce tanistigi ve uyusturucu kullandigi erkek arkadasi tarafindan alikonuldu. Iddiaya göre 10 Haziran’da H.H.(22), N.G’yi kaçirip yine ayni mahallede bulunan babasinin evine getirerek önce iskence yapti ardindan cinsel istismarda bulundu.

20 Agustos’ta cezaevinden çikan anne S.G ise durumu ögrenince konuyu polise bildirdi. Sikayet sonrasi polis ekiplerince 27 Agustos’ta kurtarilan 16 yasindaki kiz ailesine teslim edilirken süpheli H.H. ise gözaltina alindi. Çikarildigi mahkemede tutuklanan H.H.’nin N.G’yi tehdit ettigi ve bu anlari sosyal medyada paylastigi ortaya çikti.

H.H. ise polise ve savciliga verdigi ifadede suçlamalari reddedip, “Kendisiyle 1.5 yil önce tanistik. Her sey kendi istegi ile oldu. Ona kötü davranmadim. Dini nikah yapip iliskiye girdik. Uyusturucuyu kendi de kullaniyordu. Vücudundaki darp izlerini kimin yaptigini bilmiyorum.

Iskenceye maruz kalan N.G, "Annem cezaevine girdi, beni çesitli tarihlerde evinde alikoydu. Bazi günler kaçarak kurtuldum. Her seferinde beni darbetti. Beni banyoya soktu, 1,5 saat hortumla dövdü. Her yerim mosmor, yürüyemiyorum. Tekerlekli sandalye ile geziyorum. Ondan sikayetçiyim, ceza almasini istiyorum. O benim, çocukluk hayallerimi mahvetti. Okula gidiyordum, hayatimi altüst etti. Bana zorla cinsel istismarda bulundu. Kabul etmedigim zaman beni dövüyordu, siddet uyguluyordu. Gelip, ailemi dövdü, annemin kolunu kesti. Kardeslerimin rüyasina giriyordu, korkudan yatamiyorlardi. Kafama silahin dipçigiyle vurdu, elimi sicak suyla yakti, beni demirlerle dövdü. Istemedigim için bana zorla istismarda bulundu. Silahla beni tehdit etti, ’Zorla yapacaksin’ dedi.

’Istemiyorum’ dedim. Beni videoya alip, internete atti. Sonuna kadar sikayetçiyim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA