Marmaris'te Ikinci Halk Ekmek Büfesi Açildi

Marmaris Belediyesi ilçenin 2. Halk Ekmek Büfesi’ni Beldibi Mahallesi’nde hizmete sundu. Baskan Oktay Halk Market ve 2. Halk Kafe’nin de kisa bir süre içinde açilacagini müjdeledi.

Marmaris'te Ikinci Halk Ekmek Büfesi Açildi
Marmaris’in ilk Halk Ekmek Büfesi Marmaris Belediyesi tarafindan 22 Agustos 2023 tarihinde Marmaris merkezde halkin hizmetine açilmisti. Ihtiyaç çerçevesinde ilçenin 2. Halk Ekmek Büfesi’nin açilisi da Beldibi Mahallesi’nde gerçeklestirildi.

Büfenin açilisini yapan Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, halkçi yönetim anlayisiyla dar gelirli vatandaslarin yaninda olmayi sürdüreceklerini kaydetti.

Ülkede yasanan ekonomik kriz nedeniyle böyle bir ihtiyaç dogdugunu dile getiren Baskan Oktay “2. ekmek büfemizi Beldibi Muhtarligimizin yaninda hizmete açtik. O zaman da söylemistim. Marmaris’te gerçekten böyle bir ihtiyaç dogabilecegi aklimiza gelmezdi ama maalesef özellikle son dönemde ülkemizde yasanan ekonomik kriz ister istemez Marmaris’te de böyle bir ihtiyaç dogurdu. Bizler de halkimiza bir miktar da olsa destek saglamak amaciyla böyle bir hizmete basladik” ifadelerini kullandi.

Açiklamasinda ekonomik ürünler satacak Halk Market için çalismalarin son hizla sürdügünü belirten Oktay, Saman Iskelesi’nin karsisinda açilacak 2. Halk Kafe için de hazirliklarin tamamlanmak üzere oldugunu söyledi.

“Hayal satmiyoruz, gerçekleri degerlendiriyoruz” diyen Baskan Oktay “Önümüzdeki haftalarda bir ya da 2 noktada halk market açacagiz. Çalismalarimiz bununla da ilgili son hiziyla devam ediyor. Bizler çalismalarimizi halkimizin ihtiyaçlari çerçevesinde sürdürüyoruz. Bugüne kadar hep böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. 2. Halk Kafemizin Saman Iskelesi’nin karsisinda açilmasi için de hazirliklarimiz son asamaya geldi. Amacimiz halk kafe gibi ucuza hizmet alinabilecek yerlerin sayisini arttirmak. Hayal satmiyoruz, gerçekleri degerlendiriyoruz. Söylem ve eylem bütünlügü içinde is odakli, halk odakli çalismalarimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA