Gerger Ilçesinde Spor Yatirimlari Incelendi

Adiyaman Gençlik ve Spor Il Müdürü Fikret Keles, Gerger ilçesinde devam eden spor yatirimlarini yerinde inceleyip, çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Gerger Ilçesinde Spor Yatirimlari Incelendi
Yatirimlari yerinde inceleyen Müdür Fikret Keles’e, Gerger Kaymakami Ömer Saygili, Gerger Belediye Baskani Erkan Aksoy’da eslik etti. Burada bulunan spor yatirimlarini inceleyen heyet, görevlilerden de çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Müdür Keles ayni zamanda ilçe gençlik ve spor müdürleriyle de toplanti yaparak degerlendirmelerde bulundu.

Adiyaman’in en ücra köselerine kadar yatirim yaptiklarini dile getiren Müdür Fikret Keles, “Gerger halkimiza ve gençlerimize modern bir bina ile hizmet verecek olan gençlik merkezi ilçemiz için önemli bir yatirim olma özelligini tasiyor. Ilimizin en ücra köselerine kadar yatirimlarin ulasmasi için 6 Subat 2023 tarihinde meydana gelen ve büyük bir yikima neden olan depremin ardindan yürütülen çalismalarimiz çok yakinda tamamlanacaktir. Insallah geçmis günlerimize çok yakin bir zamanda dönecegiz. Il merkezinde ve tüm ilçelerde futbol sahasi, spor salonu gibi temel spor ihtiyaçlarinin bu dönemde tamamlandigini, artik sürecin ilimiz merkez ve ilçelerinde spor kültürünü yansitacak, gençlerin taleplerini karsilamak üzere yüzme havuzu, gençlik merkezi, gibi diger tesis ihtiyaçlarina yönelerek yatirimlarimiza devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA