Baskan Gültak'tan Ögrencilere 'Diyanet Çocuk' Dergisi

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Ilçe Müftülügü isbirliginde, Sehit Savci Mehmet Selim Kiraz Ortaokulu ögrencisi çocuklara “Diyanet Çocuk” dergisi dagitildi.

Baskan Gültak'tan Ögrencilere 'Diyanet Çocuk' Dergisi
Sehit Savci Mehmet Selim Kiraz Ortaokulu’na Akdeniz Ilçe Müftüsü Necati Gündogdu ile ziyarette bulunan İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, ögrencilere Diyanet çocuk dergisini verdikten sonra siralara oturarak ögretmen ve ögrencilerle sohbet etti.

“Çocuklarimiz, milli ve manevi degerleri asil kaynaklarindan okumali”

Gelecekte hayalini kurduklari üniversiteleri kazanip diledikleri meslekleri yapabilmeleri için derslerine siki çalismalari yönünde ögrencilere tavsiyede bulunan Baskan Gültak, “Akdeniz ilçemizde 10 okulumuzda gerçeklestirdigimiz bu projemiz, Diyanet Isleri Baskanligi’na bagli Ilçe Müftülügü, Ilçe Egitim Müdürlügü ve Akdeniz Belediyesi olarak ortaklasa katildigimiz güzel bir proje. Hem çocuklarimizi okumaya tesvik etmek, hem de çocuklarimizin ahlaki, dini ve milli degerlerimizi gerçek ve asil kaynaklarindan okuyup ögrenebilmeleri konusunda da önemli bir proje. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA