Baskan Gökrem, 'Bir Avuç Topragi Ne Yapabiliriz Diye Tartisiyoruz' Dedi.

Ankara Mahallesi hakkinda açiklamada bulunan Tokat Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Gökrem, "Uzaya gidilen bu teknolojide biz hala bir avuç topragi ne yapabiliriz diye tartisiyoruz" Seklinde konustu.

Baskan Gökrem, 'Bir Avuç Topragi Ne Yapabiliriz Diye Tartisiyoruz' Dedi.
Tokat’ta Ankara Mahallesi olarak adlandirilan bölgenin imara açilmasinin ardindan çikan ’afet bölgesi imara açildi’ söylemleri hakkinda açiklama bulunan Tokat Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Gökrem, "Suyun, denizin, bogazin altindan yol geçirirken, teknolojinin zirve yapip uzaya gidilen bu teknolojide biz hala bir avuç topragi ne yapabiliriz diye tartisiyoruz" ifadelerini kullandi.

"Unutmayaniz ki biz tartismalar degil, icraatlar istiyoruz"

Ankara Mahallesi olarak adlandirilan bölgenin imara açilmasi hakkinda öneride bulunduklarini belirten Tokat Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Gökrem "Belediyemizin büyük bir çalismasi ile Ankara Mahallesi denilen bölgeyi biz imara açilmasini istedik. Bu ayin baslarinda bu karar meclisten geçti. Karar geçti ama hem sosyal medyada hem de bazi kisiler burayi bir heyelan bölgesi olarak nitelendirdiler. Biz denizin ortasina havaalani, biz denizin ortasina futbol sahasi yapip, 60-70 bin kisiyi denizin ortasina çikarip toplaya bilecek bir konumdayiz. Suyun, denizin, bogazin altindan yol geçirirken, teknolojinin zirve yapip uzaya gidilen bu teknolojide biz hala bir avuç topragi ne yapabiliriz diye tartisiyoruz. Unutmayaniz ki biz tartismalar degil, icraatlar istiyoruz. Biz bu icraatlari baslatan kisilere tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA