Bandirma'da Hükümlülere Is Makinesi Kullanma Yetki Belgeleri Verildi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde, Bandirma Kaymakamligi, Milli Egitim Müdürlügü, arasinda Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi ve Bandirma Sürücü Kursu ortak is birliginde gerçeklesen projede 7 kisiye is makineleri operatörlügü egitimi verildi.

Bandirma'da Hükümlülere Is Makinesi Kullanma Yetki Belgeleri Verildi
Bandirma Cumhuriyet Bassavciligi Denetimli Serbestlik Müdürlügü’nce hükümlü ve eski hükümlülerin tahliye olduktan sonra yasamlarini idame ettirmelerini saglamak, çalisabilecekleri bir meslek veya sanat kazandirmak amaciyla, Bandirma Sürücü Kursu ve Bandirma Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi ortak is birligi ile gerçeklesen Is Makinesi Operatörlügü kursunu tamamlayip sertifika almaya hak kazanan 7 eski hükümlüye Cumhuriyet Bassavcisi Cüneyt Demirdas tarafindan sertifikalari takdim edildi.

Cumhuriyet Bassavcisi Cüneyt Demirdas, Denetimli Serbestligin salt bir yaptirim biçimi yada bir infaz kurumu olmadigini, yükümlüleri sosyal hayatin disina itmeden mümkün oldugu kadar toplumdan koparilmadan onlarin sorunlarini dikkate alip çözümler arayan bir ceza-adalet yöntemi oldugunu ifade etti.

Cumhuriyet Bassavcisi Cüneyt Demirdas baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya kurul üyeleri; Bandirma Belediyesi Baskan Yardimcisi Ismail Ay, Bandirma Ilçe Milli Egitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandirma Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekim Yardimcisi Hüseyin Evren Öztürkoglu ve Uzm. Dr. Psikiyatr Salih Kalyoncu, Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Deniz, Bandirma Is-Kur Hizmet Merkezi Müdürü Sadik Gündogan, Halk Bankasi Bandirma Subesi Müdürü Ridvan Din, Ziraat Bankasi Bandirma Subesi Müdürü Yetkin Tanca, Bandirma Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Nese Adigüzel Yakar, Bandirma M Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu 2.Müdürü Metin Gökçek, Bandirma Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Serife Kara, Bandirma Bor ve Asit Fabrikalari Isletme Müdürlügü Insan Kaynaklari Müdürü Nihal Mert, Bandirma Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk ve Bandirma Ticaret Odasi Yönetim Kurulu üyesi Levent Oral katildi.

Kaynak: İHA