Bahçelievler'deki Patlamadan Dram Çikti Açiklamasi Ölüm Siparis Alirken Yakaladi

Bahçelievler’de meydana gelen patlamada hayatini kaybeden Ahmet Bal, Esenler Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardindan son yolculuguna ugurlandi. Ahmet Bal’in içecek dagitim sirketinde çalistigi ve ürün siparisi almak için bayiye gittigi sirada patlama oldugu ortaya çikti.

Bahçelievler'deki Patlamadan Dram Çikti Açiklamasi Ölüm Siparis Alirken Yakaladi
Sirinevler Mahallesi Kazim Karabekir Caddesi’nde dün bir binanin 5. katinda bulunan dairede dogal gaz sikismasi kaynakli oldugu degerlendirilen patlama gerçeklesmisti. Patlama esnasinda çalistigi aracin içinde bulunan ve agir bir sekilde yaralanan Ahmet Bal, kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetmisti. Ahmet Bal için Çifte Havuzlar Mahallesi’nde bulunan Esenler Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Gerçeklestirilen cenaze töreninin ardindan Ahmet Bal’in cenazesi Sultangazi Cebeci Mezarligi’na defnedildi. Öte yandan, Bal’in içecek dagitim sirketinde çalistigi ve ürün siparisi almak için bayiye gittigi sirada patlama oldugu ögrenildi.

“Ürünlerin siparisini hazirlarken o anda patlama oluyor”

Yegeninin mesai arkadasi olan ve patlamadan yarali olarak kurtulan Emirhan Kutluay ile birlikte aracin içerisinde siparis hazirladiklarini dile getiren amca Ali Bal, “Ahmet Bal benim yegenim oluyor. Içecek dagitim sirketinde çalisiyordu. Çalisma esnasinda bayiliklere gidiyor ürün siparisi almak için. Arabalarini park ediyorlar arkadasi ile birlikte. O anda arabanin içerisinde bilgisayar üzerinden ürünlerin siparisini hazirlarken o anda patlama oluyor. Patlama aninda yukaridan moloz parçalari aracin üstüne düsüyor. Bunlarda aracin içerisinde oldugu için kafa bölgesinden darbe aliyor. O darbe ile birlikte olay gerçeklesiyor. Dogalgaz mi tüp patlamasi mi tam olarak bilgimiz yok. Arastirma süreci devam ediyor. Mesai saatleri içerisindeydi, çalisiyordu. Aracinin içinde, isinin basindaydi. Yetkili arkadaslardan aldigimiz bilgiye göre o anda bilinci açikti. Araçtan çikarmislar. Çevredeki halkta yardim etmis. Araçtan çiktigi zaman bilinci açikmis yani. 1-2 dakika sonra bilinci kaybolmaya baslamis. Çünkü kafasinin arka tarafinda çatlaklar ve kanama varmis. Doktorlarin söyledigine göre kafatasinin arkasinda bes yerde kanama varmis. O sekilde hastaneye kaldiriliyor. Gerekli müdahale yapiliyor fakat yetersiz kaliyor” dedi.

Kaynak: İHA