Vali Isin Açiklamasi 'Kaynaklari Dogru Yerde Ve Dogru Zamanda Kullanmak Mecburiyetindeyiz'

Kütahya Valisi Musa Isin, milletvekilleri Ismail Çaglar Bayirci ve Mehmet Demir ile birlikte Tavsanli’nin Yatakli köyünde muhtarlar ve köy halkiyla bir araya geldi.

Vali Isin Açiklamasi 'Kaynaklari Dogru Yerde Ve Dogru Zamanda Kullanmak Mecburiyetindeyiz'
Toplantida, 25 köy ve 6 mahalle muhtari ile köy halkinin talepleri dinlendi çözüm yollari üzerine istisarelerde bulunuldu.

Kendisine iletilen konulari dikkatle dinleyerek not alan Vali Isin, “Su anda büyük sorunlarimiz bulunmamaktadir, ancak takipçisi olmaya devam edecegiz. Insallah bir sonraki ziyaretimizde isteklerinizi yerine getirmis olacagiz. Yapabileceklerimizi gerçeklestirmek için çaba sarf ediyor, yapamayacaklarimizi ise sayin vekillerimizle birlikte Ankara’da gündeme getiriyor ve takip ediyoruz. Size hizmet etmek için buradayiz. Sizin sorunlariniz bizim sorunlarimizdir” dedi.

Köylerde çok büyük bir eksiklik olmadigini, taleplerin ve ihtiyaçlarin giderilmeye çalisildigini ifade eden Isin, “Büyük eksiklerimiz yok. Kalan eksiklerimizi de ihtiyaçlarin önceligine göre gidermek için çabaliyoruz. Milletvekillerimiz, il genel meclisi baskanimiz, meclis üyelerimiz, özel idaremiz ve muhtarlarimizla el ele vererek çözemeyecegimiz hiçbir problem yok. Yeter ki birbirimizi sevelim, sayalim” diye konustu.

Devlet kaynaklarinin akilci ve tasarruflu bir sekilde kullanilmasi gerektigini vurgulayan Vali Isin, “Unutmayalim ki, devletin parasi milletin parasidir. Bu parayi kendi paramiz gibi korumakla yükümlüyüz. Hatta devletin parasi daha da önemlidir, çünkü bu bir emanettir ve burada 85 milyon insanin hakki vardir. Bu kaynaklari dogru yerde ve dogru zamanda kullanmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Ziyarette Il Genel Meclisi Baskani Muammer Özcura, Tavsanli Kaymakami Hayrettin Baskin, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve ilgili kurum müdürleri de yer aldi.
Kaynak: İHA