Kahreden Haber Açiklamasi Yeni Evli Çifti Balayi Yolunda Yaptiklari Kaza Ayirdi

16 Eylül tarihinde Sakarya’da dünya evine giren Gürkan ve Seda çiftini balayi yolunda geçirdikleri trafik kazasi ayirdi. Burdur’da kazaya karisan çiftten Seda Aslan hastanede hayatini kaybederken, esi Gürkan ise yaralandi. Çiçegi burnunda çiftten geriye dügünde çekildikleri mutluluk pozlari kaldi.

Kahreden Haber Açiklamasi Yeni Evli Çifti Balayi Yolunda Yaptiklari Kaza Ayirdi
Kaza, dün ögle saatlerinde Burdur’un Çavdir ilçesi Çavdir Tefenni Karayolu Antalya Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seda Aslan (31) idaresindeki 54 AER 079 plakali otomobil ile Ali A. kontrolündeki minibüs kavsakta çarpisti. Çarpismanin etkisi ile minibüs yoldan çikarak sarampole düstü. 1’i agir toplam 5 kisinin yaralandigi kaza bölgesine çok sayida ekip sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar çevredeki hastanelere kaldirildi. Durumu agir olan ve Tefenni Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardindan Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Seda Aslan, burada yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kahreden detay

Öte yandan, genç çiftin 16 Eylül tarihinde Sakarya’nin Serdivan ilçesinde bulunan bir dügün salonunda dünyaevine girdikleri ögrenildi. Planladiklari balayi tatili için yola çikan çiçegi burnundaki çiftten geriye, dügünde çekildikleri mutluluk pozlari kaldi. Hayatini kaybeden Seda Aslan, Hendek Yesilvadi Mahallesi Merkez Camii’nde ögle namazini müteakip kilinacak cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlanacak.
Kaynak: İHA