Izmir'de Hastaneden Bebegin Kaçirildigi Anlar Kamerada

Izmir’in Konak ilçesinde, bir hastaneden bebegin kaçirilma ani güvenlik kamerasina yansidi. Olayin hemen ardindan çalisma baslatan polis, bebegi buldu ve kaçiran kisiyi gözaltina aldi.

Izmir'de Hastaneden Bebegin Kaçirildigi Anlar Kamerada
Olay dün sabah saatlerinde, Konak ilçesinde bulunan Saglik Bilimleri Üniversitesi Izmir Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi Kadin Hastaliklari ve Kadin Dogum Servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 günlük bebegi ile birlikte hastanede olan Suriye uyruklu A.H. (29), bebegi odasinda göremeyince durumu ekiplere bildirdi. Konak Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, hemen harekete geçerek bebegi bulmak için çalisma baslatti. Kamera arastirmasi ve saha çalismasi yapan ekipler, bebegi kaçiran kisinin Karabaglar Limontepe Mahallesi’nden taksiye bindigini tespit etti. Sürdürülen detayli çalismalarda, bebegi kaçiran kisinin S.G. (51) oldugu belirlendi.

Adresinde bebekle birlikte yakalandi

Tespit üzerine operasyon düzenleyen Konak Ilçe Emniyet Müdürlügü Gasp Büro Amirligi ekipleri, evin yakininda S.G.’ye rastladi. Süpheli ile birlikte adrese giren polis, hastane odasindan kaçirilan 3 günlük bebegi buldu. S.G. ise polis tarafindan gözaltina alinarak emniyete götürüldü.

Öte yandan hastane odasindan bebegin kaçirilma ani ise hastanenin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntüde hastane odasindan çikan bir kadinin elindeki örtüyle bebegi gizledigi ve hizli adimlarla koridoru geçtigi anlar yer aldi. Bebegin ise ailesine teslim edildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA