Il Müdürü Günes Açiklamasi 'Çocuklarimizi Kötü Aliskanliklardan Sporla Koruyacagiz'

Kirikkale Gençlik ve Spor Il Müdürü Hamza Günes, "Çocuklarimizi kötü aliskanliklardan korumak için spora ve sanat faaliyetlerine yönlendiriyoruz" dedi.

Il Müdürü Günes Açiklamasi 'Çocuklarimizi Kötü Aliskanliklardan Sporla Koruyacagiz'
Kirikkale Gençlik ve Spor Il Müdürü Hamza Günes’in baskanliginda, Hatice Hanim Ögrenci Yurdu Toplanti Salonu’nda kurum antrenörleri ile degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi.

2023-2024 egitim ögretim yilinin baslamasiyla birlikte yapilacak sportif faaliyetler ile ilgili degerlendirme toplantisi yapan Günes, sporun tabana yayilmasi ile basarili ve nitelikli sporcularin yetismesi için yürütülen faaliyetlerin önemine dikkat çekti. Il Müdürü Günes, gençlerin sporla birlikte zararli aliskanliklardan da uzak duracaginin belirterek, daha fazla çocuga ulasmak için görev yapan antrenörlerle birlikte büyük bir gayret içerisinde olacaklarini söyledi.



Çocuklari kötü aliskanliklardan korumak için spora ve sanat faaliyetlerine yönlendirdiklerini anlatan Günes, "Hedefimiz her zaman daha fazla çocuga ulasmaktir. Müdürlügümüz bünyesinde gerek sportif faaliyetler gerekse de sanat faaliyetlerine olan ilgi artmaktadir. Kalbiyle, gönlüyle, vicdaniyla bu isin içinde olan, olumlu duygularini çocuklara yansitarak onlarin hayatlarina dokunan bütün antrenörlere sükranlarimi sunuyorum. Gönlümüzle, vicdanimizla ve bütün sorumluluklarimizla çocuklarimizin yanindayiz. Bütün branslarda görev yapan antrenörlerimize basarilar dilerim" dedi.

Toplantida, Türkiye sportif yetenek taramasi, spora yönlendirme projeleri, mahalli projeler, ulusal projeler, ilkokullarda spor dali egitimi ve yüzme bilmeyen kalmasi projesi gibi konular görüsüldü.

Spor Sube Müdürü Adem Karakut ve kurum bünyesinde görev yapan antrenörler katildi.

Kaynak: İHA