Güzelçamli'da Toplanan Balikçilar Sorunlarina Çözüm Istedi

Aydin’in Söke ve Kusadasi ilçesinde balikçilik faaliyetlerini sürdüren vatandaslar yillardir devam eden sorunlarinin çözünü için yetkililerden yardim istediler. Daha önce konuyla ilgili sorunlarinin çözümü için bir vekil ile görüsen balikçilar bu defa Meclis’e yeni giden AK parti Aydin Milletvekili Ömer Özmen’den yardim istediler.

Güzelçamli'da Toplanan Balikçilar Sorunlarina Çözüm Istedi
Aydin Milletvekili Ömer Özmen, partisinin Kusadasi ilçe Baskani Fatih Sarigöz ve Söke Ilçe Baskani Fatih Gürer ile birlikte su ürünleri kooperatif baskanlari ile bir araya geldi. Güzelçamli Balikçi Barinaginda geçeklestirilen toplantida balikçilar sorunlarinin çözümü için bu defa AK Parti’nin yeni milletvekili Ömer Özmen’e sorunlarini anlatip yardim istediler.

Toplantida Güzelçamli Su Ürünleri Kooperatifi Baskani Mehmet Ali Pirinç, Akköy Su Ürünleri Kooperatif Baskani Fatih Çavus, Batiköy Su Ürünleri Kooperatifi Dalyan Baskani Mustafa Altan Görecek, Serçin Su Ürünleri Kooperatif Baskani ve Birlik Baskan Yardimcisi Fikret Özbasi ve diger bazi ilgililer katildi.

Toplantida ayni zamanda Balikçilik ve Su Ürünleri Komisyonu Üyesi olan AK Parti Aydin Milletvekili Ömer Özmen’e; su ürünleri kooperatiflerinin sorunlarinin yaninda, balikçi barinaklarinin fiziki sorunlarinin iyilestirilmesi gibi talepler de iletildi.

AK Parti Aydin Milletvekili Ömer Özmen sorunlarin çözümü noktasinda gerekeni yapacagini söyledi.

Kaynak: İHA