Gaziantep'te Aile Vahseti Açiklamasi 2 Ölü 4 Yarali

Gaziantep’te bir sahis, evde yasanan tartisma sonrasi bosanma asamasindaki esini öldürdükten sonra 3 çocugu ve evde bulunan komsusunu yaraladi. Cinnet getiren sahis, daha sonrasinda ise cami avlusunda kafasina sikarak intihar etti.

Gaziantep'te Aile Vahseti Açiklamasi 2 Ölü 4 Yarali


Olay, gece geç saatlerde Sahinbey ilçesi Kanalici Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Ali Yavuz (38) isimli sahis ile bosanma asamasindaki esi Medine Yavuz (35) arasinda tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüstü.

Cinnet getiren koca dehset saçti

Kavga sirasinda cinnet getiren Ali Yavuz, eline aldigi pompali tüfekle esini öldürdükten sonra çocuklari Berfin (16), Ahmet (18) ve Isa Yavuz (12) ile evde bulunan komsulari Zeynep Toz’u yaraladi. Öfkesine hakim olamayan sahis, daha sonrasinda evin yakininda bulunan Kanalici Camii avlusunda kafasina sikarak intihar etti.

2 çocuk ile komsunun durumu agir

Yasanan olayin ardindan olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, Berfin, Isa, Ahmet Yavuz ile Zeynep Toz’u olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla çesitli hastanelere kaldirdi. Yaralilardan Zeynep Toz ile Isa ve Ahmet Yavuz’un durumlarinin kritik oldugu ögrenildi.

Kari kocanin cenazesi adli tip morguna kaldirildi

Olayda hayatini kaybeden Medine Yavuz ile saldirgan koca Ali Yavuz’un cansiz bedenleri ise Gaziantep Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Cenazelerin adli tipta yapilacak islemlerin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edilecegi ögrenildi.

Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildi ögrenildi.
Kaynak: İHA