Elektrik Trafolarindan Hirsizlik Tesebbüsünün Görüntüleri Ortaya Çikti

Eskisehir’de elektrik trafolarindan hirsizlik tesebbüsünde bulunan 2 kisi tutuklanirken, olaya dair görüntüler ortaya çikti.

Elektrik Trafolarindan Hirsizlik Tesebbüsünün Görüntüleri Ortaya Çikti
Hirsizlar, Sivrihisar ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki elektrik trafolarina yaklasik 30 bin liralik zarar vermisti. Olayla ilgili Eskisehir Il Jandarma Komutanligi Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ile Sivrihisar Ilçe jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan çalisma baslatilmisti. Sahislarin Odunpazari ilçesi Dogankaya Mahallesi’nde de hirsizlik tesebbüsünde bulunduklari belirlendi. Istanbul’da düzenlenen operasyonla 2 süpheli yakalanarak gözaltina alindi. Eskisehir’in Sivrihisar ilçesine getirilen süpheliler, çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 firari süphelinin yakalanmasi için ise çalismalar devam ediliyor.

Öte yandan, Sivrihisar ve Odunpazari ilçelerinde elektrik trafolarindan hirsizlik tesebbüsünde bulunan zanlilarin güvenlik kamerasina yansiyan görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde her iki ilçede de süphelilerin hirsizlik yapmak için uzun bir ugras verdigi görülüyor.
Kaynak: İHA