Efeler Ilçe Müftülügü Ovaeymir 4-6 Yas Kur'an Kursu Dualarla Açildi

Efeler Ilçe Müftülügü koordinesinde insasi tamamlanan Ovaeymir 4-6 Yas Kur’an Kursu için açilis töreni düzenlendi.

Efeler Ilçe Müftülügü Ovaeymir 4-6 Yas Kur'an Kursu Dualarla Açildi


Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan törende konusan Il Müftüsü Hasan Günes, "Peygamber Efendimiz (s.a.s.); ‘Ben güzel ahlaki tamamlamak için gönderildim.’ buyuruyor. Güzel ahlaki çocuklarimiza, gençlerimize bu yaslarda ögretecegiz. Büyüklere saygi göstermek, küçükleri sevmek, dürüstlük, dogruluk, iyilik yapmanin ne kadar güzel bir sey oldugu, anne, baba sevgisi bütün bunlari küçük yaslarda ögretmeliyiz” seklinde konustu.



“Amacimiz vatanini, milletini seven gençlerin yetismesi”

4-6 Yas Kur’an kurslarinda çocuklara vatan, millet, ezan ve bayrak sevgisinin ögretildigine dikkati çeken Müftü Günes, “Çocuklarimiza dürüstlügü ögretelim, yanlis yollara gitmemeleri için tehlikeleri gösterelim. Amacimiz ahlakli bir genç olarak vatanini, milletini seven bir genç olarak yetissin" dedi.



Konusmasinin ardindan Il Müftüsü Günes, Ovaeymir 4-6 Yas Kur’an Kursu‘nun hayirli olmasi temennisinde bulunarak, açilis kurdelesini kesti.

4-6 yas Kur’an Kursu açilisina, Efeler Ilçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, Sube Müdürü Adem Sakarya, din görevlileri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Açilistan sonra Kur’an kursunu gezen Il Müftüsü Günes, burada bir süre çocuklarla sohbet etti.
Kaynak: İHA