Eczacilar Odasi'ndan Baskan Büyükkiliç'a Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 12’nci Bölge Kayseri Eczaci Odasi Baskani Ugur Nuri Akin, yönetim kurulu üyelerini makaminda kabul etti.

Eczacilar Odasi'ndan Baskan Büyükkiliç'a Ziyaret
Kayseri’de yerel yönetim hizmetlerini etkin sekilde sürdürebilmek amaciyla kamu kurum kuruluslari ve sivil toplum kuruluslari ile istisarelerde bulunmaya önem veren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, oda ve derneklerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Kayseri Eczaci Odasi’nda 52. Olagan Seçimli Genel Kurulu’nda yeniden güven tazeleyen 12’nci Bölge Kayseri Eczaci Odasi Baskani Ugur Nuri Akin, Baskan Büyükkiliç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Büyükkiliç; "Kayseri Eczaci Odasi Baskani Ugur Nuri Akin ve yönetimiyle belediyemizde bir araya geldik. Odamizin degerli baskanina ve yönetimine çalismalarinda kolayliklar dilerim" diye konustu.

Kayseri Eczaci Odasi Baskani Ugur Nuri Akin da Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a bir doktor baskan olarak saglik alaninda yaptigi hizmet ve desteklerinden dolayi tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA