Depremin Tahrip Ettigi Yollar Asfaltlaniyor

Hatay Büyüksehir Belediyesi, 6 Subat Depremi’nin ardindan il genelinde hasar olan yollarda bakim, onarim ve asfalt çalismalarina devam ediyor.

Depremin Tahrip Ettigi Yollar Asfaltlaniyor
Kahramanmaras merkezli depremler Hatay’da büyük yikima neden olmustu. Depremin yaralarinin sarilmasi için çalismalarini hizlandiran Hatay Büyüksehir Belediyesi (HBB), yollarda bakim, onarim ve asfalt çalismalarini sürdürüyor. HBB Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri, depremden önce altyapisini tamamladigi Arsuz ilçesine bagli Karahüseyinli Mahallesi’nde yolu daha güvenli hale getirmek amaciyla asfalt çalismasi gerçeklestirdi.

“ÇALISMALARIMIZ HER YERDE SON HIZIYLA DEVAM EDIYOR”

Yapilan asfalt çalismalari yerinde inceleyen Baskan Savas, “ Çok büyük bir deprem yasadik. Bu depremin izlerini silmek için ilk günden itibaren Hatay Büyüksehir Belediyesi olarak maddi ve manevi birçok kaybimiz olmasina ragmen Hatay’daki hizmetleri cani gönülden yapmaya gayret ediyoruz. Bugün de Karahüseyinli mahallemizdeyiz. Buradaki yolumuzu asfaltladik. Yikimin az oldugu ve molozlari tasinmasinin az oldugu yerlerde daha çok asfalt çalismasi yapmaya gayret ediyoruz. Çünkü burada fazla insaat olmayacagi ve agir vasitalarin geçmeyecegi için yollarimizin bozulma ihtimali daha az. Hatay’imizi insa ettikçe insa edilen yerlerin yollarini ve altyapisini yapmaya devam edecegiz. Hatay Büyüksehir Belediyesi hizmetleri hiç birakmadi. Çalismalarimiz her yerde son hiziyla devam ediyor. Bu güzel yolumuz da hepimize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA