Antalya'da Yaya Geçidinde 3 Araçli Zincirleme Kaza

Manavgat’ta yaya geçidinden geçen turistlere yol vermek amaciyla yavaslayan araçlara, hizla gelen aracin çarpmasi sonucu 3 araçli zincirleme kaza meydana geldi. Güvenlik kamerasina saniye saniye yansiyan kazada araçlara arkadan çarpan otomobilde büyük çapta maddi hasar olusurken, sans eseri kimsenin burnu bile kanamadi. Ayni yerde 7 Eylül tarihinde yaya geçidinden geçmekte olan turist baba-kiz araçlarin altinda kalmaktan son anda kurtulmus, hizla gelen bir araç duramayarak refüje çikmisti.

Antalya'da Yaya Geçidinde 3 Araçli Zincirleme Kaza
Kaza, Kumköy istikametinden gelip Side istikametine seyir halindeki Cemal Nalbant’in kullandigi 07 AYY 002 plakali otomobilin, Side Mahallesi Süleyman Demirel Bulvari girisinde yaya geçidinden geçmekte olan turistlere yol vermek için duraklayan Sirin Sümer’in kullandigi 34 EM 7652 plakali otomobile, 34 EM 7652 plakali otomobilin de önündeki Arif Alioglu’nun kullandigi 07 BAK 325 plakali otomobile arkadan çarpmasi sonucunda meydana geldi.

Dumanlar yükseldi sürücü kendisini disari atti

Güvenlik kamerasina saniye saniyesine yansiyan kazanin ardindan 07 AYY 002 plakali otomobilden duman çikmaya baslarken, otomobil sürücüsü kendisini otomobilden disari atip refüje uzandi. Yardimina diger araç sürücüleri kosarken bir süre sonra ayaga kalkti.

Kazasiz gün geçmiyor

Kazanin meydana geldigi yerde, turistlerin denize gidebilmeleri için 3 ayri yaya geçidi bulunurken, araç sürücülerinin yayalara yol vermemeleri, hiz yapmalari ve dikkatsizlikleri nedeniyle sik sik kazalar meydana geldigi bildirildi.

Son olarak 7 Eylül tarihinde meydana gelen kazada, turist baba-kiz yaya geçidinden geçerken araçlarin altinda kalmaktan son anda kurtulurken, hizla gelen bir araç baba-kiza yol veren araçlara çarpmamak için refüje çikmisti.
Kaynak: İHA