Ankara'da Ev Sahibi Kanser Hastasi Kiracisi Evden Çiksin Diye Elektrik, Su Ve Dogalgazi Kesti

Ankara’nin Sincan ilçesinde bir ev sahibi, iddiaya görke kanser hastasi olan kiracisini çikarmak için elektrik, su ve dogalgazi kesti.

Ankara'da Ev Sahibi Kanser Hastasi Kiracisi Evden Çiksin Diye Elektrik, Su Ve Dogalgazi Kesti
Sincan ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi 1. Cadde’deki bir apartmaninda oturan 3 çocuklu Çetin ve Nilüfer Gençalp çifti, ev sahibi tarafindan evden çikarilmak istendi. Çetin Gençalp, karisinin kanser hastasi olmasi nedeniyle evden çikamayacagini söyledi.

Iddiaya göre ev sahibi bunun üzerine evin elektrigini, suyunu ve dogalgazini kesti.

Kiraci Çetin Gençalp, “Esim hasta ve hastaligindan dolayi çalisamiyorum. Yoksa ben her iste çalisirim. Ama hastanin yanindan ayrilamiyorum. Devlet büyüklerinden yardim bekliyorum. Ev sahibi bizi ve çocuklari tehdit ediyor. Esimin hastaliginin yarisi onlari çok düsünmesinden. Bize kötülük yapiyor. Yardima muhtaciz su anda. Bize ’Evimden çikin ve evimin eksiklerini tamamlayin’ diyor. ’Hastan beni ilgilendirmez’ diyor. ’Deprem olmus’ diyorum. ’Deprem de beni ilgilendirmez’ diyor. Adam hiçbir sey düsünmüyor. Elektrigimi, suyumu kestiler. 3-4 gün önce de noterden ihtar çekmisler. Hiç mi vicdani yok. Su an hasta, ölüm döseginde yatiyor. Elektrik, su ev sahibinin üzerine. Üstümüze alacaktik ama ev sahibi ’Bende kalsin’ dedi.

Elektrigi, suyu kendi üstümüze alirsak evi de kendi üstümüze alacakmisiz gibi bir his uyandirdi onda. Fatura gelmedigi zaman hemen ariyor beni” ifadelerini kullandi.

Kiraci çiftin komsulari ise, “Kiraci komsumuz. Dün gelmis elektrigini, suyunu kesmis. Bu kadin kanser hastasi. Durumlari yok, yüksek kira istiyor. Biz ’Yapmayin’ diyoruz. ’Allah’tan kork, kadin hasta’ diyoruz ama ’Ölsün, bana ne’ diyor. Elektrigi de komsular olarak bizden çekiyorlar. Hastasi olmasa zaten biz diyecegiz çik diye ama hastasi var. Herhangi bir geliri yok. 2 senedir çalismiyor adam” dediler.

Ev sahibinin kiracisinin çikmasi için ihtarname yolladigi ve Çetin Gençalp’in karakola giderek ev sahibi hakkinda sikayetçi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA