Anadolu Ari Ürünlerini Dünyaya Tanittilar

Anadolu ari ürünleri, Amerika’nin Philadelphia sehrinde 20-23 Eylül tarihleri arasinda dogal, saglikli ve organik ürünlerin yer aldigi fuarda tanitildi.

Anadolu Ari Ürünlerini Dünyaya Tanittilar
Natural Products Expo East; Dogal, saglikli ve organik ürünlerin tanitildigi fuar bu sene Amerika’nin Philadelphia sehrinde 20-23 Eylül tarihleri arasinda gerçeklesti. Fuara Dünya’nin farkli yerlerinden binden fazla marka stant ile katilirken, Amerika’dan 3 binden fazla magaza zincirinin temsilcileri katilim gösterdi. Yeni ürünlerinin lansmanini yapan BEE&YOU dogal, kaliteli ürün içerikleri ve sözlesmeli aricilik is modeli ile fuarda ilgi odagi oldu.

Firmanin Amerika pazari direktörü Funda Samanci, “Firma olarak dogal, inovatif, katma degerli ve organik ürünlerimiz ile Natural Products Expo East de yer almaktan mutluyuz. Dünyada saglikli beslenmeye yönelik ürünlere artan ilginin farkindayiz. Bu alanda çok güçlüyüz. Toplam 60’in üzerinde ürün patentine sahibiz. Amerika pazarinda degerli Anadolu propolisini markali olarak tanitip, pazarda büyük bir marka olusturma yolunda hizla devam ediyoruz. Fuarda yeni ürünlerimizi tanitma firsati yakaladik ve müsterilerimizden çok olumlu geri dönüsler aldik. Hem gida takviyesi alaninda hem de cilt bakimi kategorisinde yeni ürün lansmanlarimizi yaptik ve ürünlerimiz ilgi ile karsilandi” dedi.

Funda Samanci, firmalarina ait propolisi dünya markasi yapmak için ekip olarak özverili bir sekilde çalistiklarini ifade ederek, “Türkiye aricilik konusunda dünyada 3. sirada. Sözlesmeli aricilik modelimiz ile dünyaya örnek oluyoruz. Hem ariciligin gelismesini destekliyor hem de kovandan sofraya güvenilir ari ürünleri üretimi yapabiliyoruz. Dünya için arilar çok önemli sözlesmeli aricilik is modelimiz sürdürülebilir aricilik yapilmasini destekliyor” diye konustu.

Samanci, Amerika pazarinda en çok bilinen ve sevilen ari ürünleri markasi olmayi hedeflerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA