Kazakistanli Psikolog Van Kedilerini Gözlemledi
Van kedilerini ziyaret eden Kazakistanli psikolog Elena Logunova, kedilerin insan psikolojisi üzerinde olumlu etkileri oldugunu söyledi.

Logunova, özellikle kedilerden insana pozitif enerjinin geçtigine dikkat çekti.
“Benim için bir tez konusu oldu”
IHA muhabirine konusan psikolog Elena Logunova, kedi villasini ziyaret ettikten sonra çocuklarin kedilerle iletisimine yönelik gözlemlerinin de tez konusu oldugunu söyledi.
Psikolog Logunova, “Kedilerden insana pozitif enerji geçiyor. Kedilerin gençlerde ve çocuklarda duygusal motivasyon sagliyor. Özellikle çocuk gelisiminde çocuklara iyi moral olmaktadir. Psikolog olarak bu yönde çalismalarim var. Van’da böylesi bir merkezin olmasini basli basina olumlu bulmaktayim. Çocuklarin burada kedilerle iletisime geçmesi ve kedilerden pozitif enerji almasi benim için bir tez konusu oldu. Böylesi bir merkez sadece turistik degil, özelde çocuklara moral veren bir merkez olma görevini de üstlenmis durumdadir” dedi.
