Baskan Akgedik Ögrencileri Yalniz Birakmadi

Adana’nin Aladag ilçesine bagli Aladag Imamhatip Ortaokulu ögrencileri Mevlid Kandili Programi düzenledi.

Baskan Akgedik Ögrencileri Yalniz Birakmadi
Kaliteli egitim anlayisiyla Aladag ilçesinde büyük bir eksikligi kapatan Aladag Imamhatip Ortaokulu ögrencileri Mevlid Kandilini düzenledikleri programla kutladi. Aladag Belediye Baskani Mustafa Akgedik ögrencileri yalniz birakmadi. Akgedik “Kandili vesilesiyle gençlerle bir araya geldik. Tabii gençlerle bu vesilelerle bir araya gelmek bizler açisindan da önemli. Bu vesileyle siniflarimizda, gençlerimizde tecrübe paylasiminda, gençlere yönelik hem dilek isteklerimiz hem de onlarin bizlerden olan dilek ve isteklerini alma, ögrenme sansimiz oldu. Ben bu etkinligi düzenleyen okul idaremize, okul müdürümüze, milli egitim müdürlügümüze, katilan arkadaslarimiza, emegi olan herkese tesekkür ediyorum" dedi.

Ögrenciler, Hz. Muhammed’in hayatini, ailesini, güzel ahlakini, dünyayi sereflendirdigi gecenin önemini ögretmenleri ile birlikte düzenledikleri siir ve tiyatro ile pekistirdi.

Aladag Imamhatip Ortaokulu program Aladag Belediye Baskani Mustafa Akgedik tarafindan hazirlatilan kandil simidi ve hediyelerin dagitilmasiyla son buldu.
Kaynak: İHA