Zeytinburnu'ndaki Tüm Camiler Mevlit Kandili'nde Gül Suyu Ile Yikandi

Mevlit Kandili dolayisiyla Zeytinburnu’ndaki tüm cami ve mescitler Zeytinburnu Belediyesi Çevre Koruma Müdürlügü ekipleri tarafindan temizligi gerçeklestirildikten sonra gül suyu ile yikandi.

Zeytinburnu'ndaki Tüm Camiler Mevlit Kandili'nde Gül Suyu Ile Yikandi
Hz. Muhammed’in (Sallallahü teala aleyhi ve sellem) dünyaya tesrifinin yil dönümü olan Mevlit Kandili’nde Zeytinburnu’ndaki tüm cami ve mescitlerde hem iç hem de avlu temizligi gerçeklestirildi.

Zeytinburnu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan detayli temizligin ardindan ilçede bulunan 50 cami ve mescit gül suyu ile yikandi.

Detayli temizligin de yapildigi camileri gül kokusu sardi

Zeytinburnu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Muhammet Kisa, “Zeytinburnu Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki tüm cami ve mescitlerimizin düzenli olarak genel temizliklerini gerçeklestirmekteyiz. Bu kapsamda halilar yikandi, caminin içinde bulunan tesrifatinda genel temizlikleri yapildi. Bugün idrak edecegimiz Mevlit Kandili münasebetiyle ilçemiz genelinde bulunan tüm cami ve mescitlerimizin genel temizligi yapilip gül suyuyla yikandi. Bu aksam camiye gelecek olan misafirlerimiz gül suyu kokusuyla karsilanacak” dedi.

Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy yaptigi konusmada, “Sizin ve kiymetli ailenizin Mevlid Kandilini tebrik ederim. Bu mübarek gecenin hepimize huzur, saglik ve bereket getirmesini dilerim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA