Suuçtu Selalesi'ndeki Bakim Çalismalari Basladi

Her mevsim ziyaretçilerine ayri bir görsel sölen sunan Mustafakemalpasa’nin Suuçtu Selalesi seyir terasinda genel bakim çalismalari basladi.

Suuçtu Selalesi'ndeki Bakim Çalismalari Basladi
Mustafakemalpasa ilçesinin turistik cazibe noktalarindan biri olan Suuçtu Selalesi’nin seyir terasi, yeni ve güzel görünümüne kavusmasi için çalismalara basladi.

Mustafakemalpasa Belediyesi Destek Hizmetleri personelleri bakim ve onarimlari hassasiyetle sürdürüyor. Hazirlanan proje çerçevesinde yenilenen terasta ahsap, kent mobilyalari, çöp kovalari, lavabolar ve trabzanlarin boyanma çalismalari ile seyir terasi yeni ve konforlu görüntüsüne kavusacak.

Mustafakemalpasa’nin sembolik noktalarindan biri olan Suuçtu Selalesi yenilenen görünümüyle Mustafakemalpasa halkinin ve turistlerin hizmetine sunulacak. Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, "Mustafakemalpasa’nin sembolik noktalarindan biri olan Suuçtu Selalesi seyir terasi, hava sartlari sebebiyle yipranan ahsap ve kent mobilyalarini personellerimiz isbirligi ile yenileme çalismalarimizi sürdürüyoruz. Suuçtu Selale’mizin güzelligine yakisir seyir terasimiz binlerce turiste ev sahipligi yapmaya devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA