Ögrenciler Gönüllülerle Doyasiya Eglendi

BITLIS – Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Uluslararasi Damla Gönüllüleri ekibi, okula yeni baslayan ögrencileri alisma sürecinde eglendirdi.

Ögrenciler Gönüllülerle Doyasiya Eglendi
Gençlik Spor Bakanligi tarafindan hayata geçirilen Damla Gönüllülük projesinde gençler bir araya gelerek okula yeni baslayan ögrencileri alisma sürecinde çesitli etkinlikler yapmaya devam ediyor. Tatvan’da bulunan IMKB Ilkokulunda ögrencilerle bir araya gelen gönüllüler, çesitli etkinlikler yaparak ögrencileri doyasiya eglendirdi. Yeni okula baslayan ögrenciler bu etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdi.

IMKB Ilkokulu Müdürü Tahsin Akçay, “Okullarin açilmasiyla birlikte okula yeni baslayan ögrencilerimiz bir hayli çekinceliydi. Okula alisma sürecinde bizler de Damla Gönüllülerinden destek istedik. Sag olsunlar onlar da okulumuza gelerek güzel etkinlikler düzenlediler. Emegi geçen bütün arkadaslara okulum ve ögrencilerim adina tesekkürlerimi sunarim” dedi.

Uluslararasi Damla Gönüllüleri Üyesi Muhammet Akçay, “Uluslararasi Damla Gönüllüleri Bitlis ekibi olarak bugün IMKB Ilkokulundaydik. Ekibimizle ve palyaço arkadasimizla beraber okullarin yeni açildigi bugünlerde okuldan çekinen ve korkan çocuklarin okula alisma sürecine yardimci olup ayni zamanda çocuklarla beraber oyunlar oynadik. Çocuklarin yüzlerine tebessüme tohumlarimizi tasidik” diye konustu.

Okula yeni baslayan Erva Demirtas, “Agabey ve ablalarimiz bizleri eglendirdi. Doyasiya oynayip eglendik” dedi.

Kaynak: İHA