KOBI'lere Aninda Kredi Ile Nakit Destegi

ING Türkiye, müsterisi olsun ya da olmasin tüm sahis isletmelerine, ING Mobil ve Internet Bankaciligi üzerinden 60 aya kadar vadeli kredi imkani sundugunu açikladi. ING KOBI Aninda Kredi’den yararlanmak isteyen sahis isletmeleri ayrica kredi tahsis ücreti ve sigorta masrafi da ödemeyecegi bildirildi.

KOBI'lere Aninda Kredi Ile Nakit Destegi


ING Türkiye, KOBI müsterilerini avantajli kredi firsatlari ile destekliyor. Banka, müsterisi olsun ya da olmasin tüm sahis isletmelerine, ING Mobil ve Internet Bankaciligi üzerinden diledikleri yer ve zamanda avantajli faiz oranlariyla 60 aya varan vadeli kredi imkani sunuyor. Bankadan yapilan açiklamaya göre, ING KOBI Aninda Kredi’den yararlanmak isteyen sahis isletmeleri ayrica kredi tahsis ücreti ve sigorta masrafi da ödemiyor. ING KOBI Aninda Kredi kapsaminda 175 bin TL’ye kadar kredi basvurusunda bulunulabiliyor.

Öcal Agar: “Zahmetsiz bankacilik anlayisimizla ve dijital hizmetlerimizle KOBI’leri desteklemeye devam edecegiz”

KOBI’leri ihtiyaç duyduklari her noktada desteklemekte kararli olduklarini vurgulayan ING Türkiye Tüzel Bankacilik Genel Müdür Yardimcisi Öcal Agar, sunlari söyledi: “KOBI’lerimiz ekonominin merkezinde yer aliyor, biz de KOBI’lerimizin finansmana ihtiyaç duyduklari her anda yanlarinda olmayi ve onlara islerinin basindan ayrilmadan bankacilik islemlerini gerçeklestirebilecegi hizmetleri sunmayi önceliklendiriyoruz. Bu kapsamda, ING KOBI Aninda Kredi ile isletmelere dijital kanallar üzerinden avantajli oranlarla kredi alabilme imkani sagliyoruz. Bununla beraber, dijitallesmeyi merkezine alan bir kurum olarak, isletmelerin subeye gitmeden bankacilik islemlerini yapabilecegi ING KOBI Dijital’i de stratejimizde önceliklendiriyoruz. Isletmelere hizli, masrafsiz ve ulasilabilir bankacilik deneyimi sunuyor, isletmelerin is yerlerinden ayrilmadan dijital ve aninda hizmet alarak zamandan tasarruf etmelerini sagliyoruz. Zahmetsiz bankacilik anlayisimizla ve dijital hizmetlerimizle KOBI’leri desteklemeye devam edecegiz.”

Açiklamaya göre sahis isletmeleri, nakit ihtiyaçlarini karsilamak için 7 gün 24 saat, evrak teslimi için subeye gitmeden, dijitalden kolay bir sekilde kredi basvurusunda bulunabiliyor. ING müsterisi olmayan isletmeler ise kredi basvurusu sürecinde uzaktan müsteri olma sürecini tamamlayabiliyor. Sahis isletmeleri, ING Mobil’i cihazlarina indirdikten sonra basvuru için bilgilerini girebiliyor, ardindan kimliklerini dogrulatip görüntülü görüsme adimina geçerek bulundugu yerden kolayca ING müsterisi olabiliyor. Diledikleri yerden aninda ING’li olan sahis isletmeleri, ayrica ING KOBI Dijital avantajlarindan da aninda yararlanmaya basliyor, bu kapsamda ücretsiz para transferi yapabiliyor ve e-Turuncu Hesap açtiklarinda 90 gün boyunca Hos Geldin Faizi firsatindan yararlanabiliyor.
Kaynak: İHA